Tilbaka från landet kallat Malta...

Hellu har haft det bäst o blivit frun har träffat massa nya människor som jag redan saknar fast det var bara nån timma sen vi sa hejdå på flygplatsen :'(.Asså jag gråter seriöst jag har ju träffat alla varje dag i två veckor nu.Jag kommer inte kunna somna ikväll jag e så van att ha Karro o Elsa brevid mig nu.Asså jag kommer sakna alla så grymt mycket förutom typ en person,som börjar på J o sluta på im.Jag vet att alla vi kommer träffas,men jag saknar er så jävla mycket, o ni ska veta att utan er hade malta sugigt.
Hade iaf superkul kom hem inte för så längesen fick sushi till middag o det var förvånansvärt varmt här in the Sverige.Skulle egentligen träffa Nanna imorgon men då blev det not.Synd,men vi får tträffas nån anna dag <33.
Har lagt upp bilderna på datan nu men pallar inte lägga in dom här just nu hehe.

Malta 17/6-30/6

                    

heeejdå..åker i natt e så jävla nervös hehe

Nada to do

hej hej

Jag är så jävla rastlös,håller på att göra en ny header men det går inte så bra för jag blir så sur när allt blir fel buhu.
Hahah imorse så var jag sur på pappa,så jag satt o titta på finsk tv för det var inget på de andra kanalerna typ på disney channel(vet töööönt,men sån e jag ;P)var det bara hos musse haha:P.o på alla andra kanaler var det tv-shop!! jippie!!.Så jag satt o titta på finsk tv för att visa pappa hur sur jag va.Jag har inte gjort så mycket idag men snart ska jag gå o möta mamma utanför hennes jobb typ på slussen.För jag måste köpa lite grejer.
Jusste mina pärlörhängen gick sönder så jag funderar på att ha en begravning haha :P.
Kom på en till sak,ni måste rösta på min bild : http://www.glamour.se/Stiletto-run/sponsorer/index.xml  Vickys bild är 24 o min är 35 o det var på fredagen...SÅ RÖSTA PÅ OSS NU!!!!

Här e min bild!!

Grönan for sure

hooba haha
Hade precis skrivit ett inlägg men så försvann det,o jag har kollat i arkiv o alllt sånt också men nada.
Aja idag var jag o Linn på Grönan o Linns kompis Sally följde med.Vi träffa Linnéa som var med på picknicken,eller Linn har ju inte träffat henne förut men men.Jag tvingade upp Linn i Extreme mohhaha.Jag ville ju inte åka den ensam,för då har man ingen att skrika med ;P.
Imorron ska jag bara va hemma o ta det lungt,eller jag måste ut lite för att handla det sista till Malta ,allt annat ligger på min soffa eller vad var det mamma sa att det hette ..shäslong(?) redo att läggas in i väskan.Det börjar kännas mer verkligt att jag ska till Malta nu hehe.

Dagens outfit:



Brun kofta-Gina
Vitt linne-H&M
Jeans-Gina

I do'nt wanna o back to be just one half of the equation

Helllllluuuu Måste bara säga att jag är helt kär i Justin Bieber,så att alla vet är han min o ingen annans.Känns bara lite deprimerande att min framtida man bor i USA ,jag vet att jag har sagt att jag inte vill gifta mig men med honom kan jag göra ett udantag ;). Aja nu ska jag gå o lägga mig,jag vet att det är tidigt för mig eftersom jag har gått o lagt mig när fåglarna börjar kvittra alltså runt tre.Men jag måste gå läggare mig lite tidigare idag för jag ska på grönan med Linn imorron,o sen vill jag sova några timmar innan jag åker ut till Arlanda på onsdag natt :). Skiter i om du inte gillar honom för det gör jag <333333

TV-nörd

hellööö I helgen har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv o nörda mig framför den. Freddan o Mimmi åkte tidigt imorse ut till Arlanda för att möta Alex(min kusin) o åka upp till Jokkmokk på begravning.Jag skulle oxå vilja åka upp men nu ska jag ju till Malta den dagen den är sååååå.Ska bli så jävla skönt att få åka till Malta utan mina föräldrar. Snart ska vi åka härifrån för att vi ska hälsa på hos farmor o farfar o enligt pappa ska vi bara "sticka in huvudet o ta en kaffe".Jag vet inte om vi skulle va hos min faster elr hos dom eftersom dom bor så nära varandra. Men innan det måste jag hem o byta om en snabbis,för jag har bara mina gråajoggingbrallor o en stortjocktröja här eller jag har andra kläder men dom är i tvätten elr så gillar jag dom inte ;)

Landet

Hejsan .. Sitter på landet just nu,kom hit igårkväll eller aa runt halv sex.Freddan va redan på landet med mimmi o ivar (min mormor o morfar).Som även bor här eller dom i stan oxå ibland. Jag satt o dansa o sjöng ashögt i bilen till the voice,mamma tyckte jag var lite störande hehe. Idag har jag inte gjort så mycket p.g.a vädret men vi kolla på dia-blder från när mamma var liten.Det var ganska kul faktiskt. Imorgon ska vi åka till Farmor o Farfar på lidingö för.. jag vet faktiskt inte varför? men men. Pappa kom nu för han har jobbat idag.

Glamour Stilettorun

Hooba hooba (haha ha börjat gilla det :P) Kom hem för en stund sen.Väldigt skönt eftersom jag,Sassa o Linn hade gått från Kungsan där det hade varit Glamour Stilettorun.Vicky tog tunnelbanan hem. Men det var kul där eftersom man fick styla sin egna outfit från PUB sen ta bilder med den.Sen fick man prova glasögon o ta bilder som dom kommer kägga upp på deras hemsida så att man kan ladda ner dom :). Igår kväll sov ju Vicky här först av vi ute lite med Sassa o Linn sen kom vi hem typ vid halv tio tiden så vi börja baka brownies så blev helt missbildade för jag råka ta i för mycket vatten hehe(men det säger vi inte till nån schhh!!) Kolla bilderna o filmen på facebook :)

Gabby went Crazy

hooba hooba :D

Jeppjepp ,haha nämen jag var tvungen att bli lite speedad idag så jag hoppa runt o sjöng lite justin bieber jääääättevackert sen börja hoppa i soffan när mamma o pappa åt vis matbordet.Jaaaaaa.............................................. nu ska jag gå o möta Linn o Sassa :D
me likey <33333 o han e ju inte jätteful heller:P

090611

hellohello

Imorse skulle jag möta Sassa typ vid 20 i 11 i Gamla Stan o Vicky 11 vid stadion.O självklart försov jag mig o fick panik vakna fyra minuter i elva!!!.Så jag fick skynda mig hoppa frullen o allt :P.Smidig som man är missar man tåget oxå hehe.
Aja åkte hem till Nanna elr utanför,där jag träffa Olivia,Linn,Vicky o Sassa för vi skulle överraska Nanna som åker till Grekland i natt.
När vi skulle hoppa fram o skrika suprise så öppna Marcus,Nannas storebror istället.Vicky o Sassa hade typ redan hoppat fram då :P. Så det var lite roligt men sen kom Nanna iaf.
Vi gick o satte oss i humlan o åt en bullängd o goda dumlekakor som Vicky hade gjort.
Vi hade iaf jättemysigt sen rörde vi oss mot stureplan o gick in på Zara där jag,Nanna,Vicky o Olivia köpte likadana tröjor.Vet inte om Sassa o Linn ska köpa sådana oxå men det vore roligt.
Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen..Jo vi åt typ "lunch" vid pk-huset,sen gick vi till T.G.I Friday's ,för vi ville ha Helium ballonger men vi fick inga där.Då gick Nanna o Olivia som var tvugna att gå hem.
O vi fortsatte till den andra Friday's för att få ballonger.På väg dit träffa vi Elis,som man kan säga är ganska kort.Vi fick iaf ballonger där så vi satte oss på Norrmalmstorg för att vi ville ha påsar med mat från Lantmännen,det var mest Sassa som ville ha det haha.Tillslut fick vi våra påsar.Vi gick o satte oss vid Kungsan sen var Vicky tvungen att gå på Cheer.O vi andra gick till Gamla Stan,vi tänkte gå på NRJ men så blev det inte eftersom den va på grönan.
Sen gick jag o mötte mamma för att shoppa lite,sen gick jag hem för mamma skulle hämta ella som klippte sig.
Det här köpte jag idag:
Zara:

H&m:
  
Gina:
 

I natt ska Vicky sova här,men det kommer mer bilder från idag imorgon orkar bara inte lägga upp dom just nu :)

I'm done

hellohello

Nu ska jag duscha,om jag ska orka gå upp tidigt imorgon blääää!!

Jag har fixat lite i bloggen,blev sådär nöjd eftersom headern gjorde jag bara som test så den får fixas nån annan dag.Men men.Nu orkar jag inte göra mer :).

Shake it

hellu

Igår var ju jag ,Nanna o Vicky på stan o grejer.Haha typ götgatan o t-centralen. Vicky hade med sig smällare som Nanna o Vicky bara kasta på mig snälla som de är ;).
Vicky var tvungen att gå på träning sen så jag o Nanna åkte till Gs o sen lämna vi en hund på Nannas mammas jobb som heter elsa ;).Sen gick jag o Nanna hem till mig.O Nanna kom fram till att Petter är en djurvän haha (ingen fattar men det gör inget ).
Vi gick till B&J's o sen till skolgården för att gunga sen märkte vi att Sassa va där med nåra ur hennes lillebrors klass ,eftersom dom hade haft skolavslutning.Sen var det några små skitungar ( inget illa menat mot deras storasystrar) som tror att de kan säga vad de vill.Så då gick jag Nanna o Sassa o satte oss utanför den där resturangen på min gata som namnet står spegelvänt i fönstret.Vi satt där ganska länge faktiskt o bara prata.
Till slut gick vi för Sassa var tvungen att gå o Jag Nanna var tvugna att gå på toa.
Vi gick på toa på en pizzeria på västerlånggatan för att sen gå o möta Vicky i Gamlas tunnelbana.Vi köpte cheese balls o chips.Vi kom precis hem till DH.
Vicky har gjort en jättefin bild i paint på oss plus Kai som kör nakendansen.O så hitta vi en låt på google som hette "Kåta Maja" o det var text till så vi satt o sjöng den oxå.
Idag så gick Nanna vid halv ett,men hon glömde sina glasögon så jag o Vicky mötte henne o hennes kompis Elsa för att lämna dom.Sen fortsatte vi att göra en Simsfamilj,vilket var väldigt roligt om man visste vilka personerna va haha.


Sassa haha <3


Vicky skrev lite med eyeliner på min arm :P




mot oändligheten o vidare!!! :P

hello

Nu ska jag precis gå för att möta Nanna o Vicky på götgatan för att shoppa lite men jag glömde att skriva en lista med vad jag skulle shoppa hehe

Gick,Gick o Gick

haha

Läste nyss Vickys kommentarer,vi kan va gråtande nördar tillsammans ;P <33

Idag så träffa jag ju Laura.Men vi visste inte vad vi skulle göra ,för vi båda hatar att bestämma.Så vi gick runt :) o prata men det var ändå kul.Vi gick till Olivia i gamla stan som jobbar på hennes mammas café just nu.Jag köpte en dricka men jag spillde typ hela tiden.Typiskt mig jag kan inte ens dricka utan att spilla.
Linn o Sassa gick förbi för de skulle hem till Linn.
Vi stog o prata med Olivia ett tag sen gick vi.
Vi fortsatte att gå tillslut kom vi fram till centralen så vi satte oss på donken för vi båda var trötta på att gå. Det var en störande kille som satt o stirra hela tiden ,så jag kunde inte äta min glass utan att känna mig lite stressad .Fast jag sa inget till Laura förns vi kom ut :P haha.
Vi gick till Gallerian o gjorde typ ingenting,sen åkte vi båda hem :)
Det var min dag.
Imorgon ska jag till tandläkaren nån gång på morgonen.Sen ska jag möta Nanna o Vicky för att shoppa :D

I'm gonna go now

Ska ut o träffa Laura nuuuuuuuu.. Vi vet inte vad vi ska göra än men men,Vi träffas iaf ;P


Hemmadaaaaag

Hellu

Idag har jag inte gjort mycket egentligen skulle jag med på picknick med freddans klass eftersom jag hade så tråkigt.Men jag glömde bort tiden imorse så jag var bara hemma.
Kollade på repriserna av DH o Ugly Betty eftersom jag missa det i tisdags.
Jag har äntligen fixat packlistan inför Malta o vad jag måste köpa o så.Det skulle inte förvåna mig om jag får övervikt min lista blev iaf riktigt låååååång :)
Nu ska jag duscha.

Sverige suger :)

heeeej

Idag var jag med Laura vi gick mest runto prata ,men det var trevligt det ;P.Vi köpte mackor på subway o åt till lunch.Sen var jag tvungen att gå för jag skulle på tennis med Nanna.Men jag var allmänt trött idag så jag orka inte så mycket hehe.Men det var kul iaf.
När jag kom hem skulle vi äta middag sen var det ju matchen som Sverige förlora Fan,Mikael Nilsson suger ju hur fan kan han platsa i landslaget?????? Aja.
Imorgon ska jag på picknick om jag inte hittar på något bättre :)


Jag hatar

hellu

Igårkväll var jag o Nanna på MO eftersom det var sista kvällen de har öppet.Jag kan bara säga att jag hatar Kevin o Sebbe mer än någn kan förstå,jag vet inte hur de har gått från att vara 2 utav mina bästa kompisar o jag var typ alltid med dom på dagis.Men nu kan man ju säga att allt har ändrats.Det jag inte förstår är vad har vi gjort som är så himla fel?.Eller behöver ni bara några att mucka på för att framstå coola?Jag kan säga att ni verkligen inte gör det.Slutpunkten är att Jag hatar Kevin o Sebbe,jag ångrar inte att jag var vän med er.För vi hade jävligt kul tillsammans men inte i längre bara :)
Orkar inte berätta vad som hände,för långt hehe.Om ni ser det här o kommentera jag skiter fullständigt i vad ni skriver bara så att ni vet :).
Nanna sov hos mig igår.Vi tänkte gå o hyra film igårkväll vi halv elva tiden men så funka inte sevenelevens apparat .Så vi såg en film som jag hade hemma 10 things to hate about you.men jag somna visst lite på slutet märkte jag.


Nanna skulle köra sin nörd pose men hann inte ta upp tummarna :P

Vi äger dig på tennis så e det bara.

visst va man snygg imorse?(det är bara att hålla med)

hejdåååå..

Ska ut o träffa Laura Darlink<33 nu ,hörs senare ska berätta om igårkväll oxå .

One step at a time...

Hola

Idag vakna jag ganska tidigt för både mamma o pappa höll på att ringa hela tiden.Jag orkade inte svara för jag var så trött o telefonen var lixom en trappa ner så jag orkade inte gå ner heller.Försökte somna om med flera kuddar över huvudet men det gick inte så bra.
Men när jag kom upp hade vi bara äkligt bröd,men pappa kom typ en kvart senare med frallor :).
Jag åt lunch med Pappa o Farfar på något ställe vid stortorget.
Sen har jag suttit o försökt fixa min header,utan att det går så bra.För jag suger på ps men men.
Nu har jag bara suttit o knarkat massa låtar ;).Nån som vet en till bra låt?(lyssnar på allt förutom typ folkmusik ,hårdrock o sånt)haha.
Jusste har fått papprena till Malta,fan vad jag längtar just nu.Bara 12 dagar kvar :)
Jag o Nanna ska spela tennis sen tror jag,hoppas det inte regnar för det är en utebana aja jag kanspela i regnet it doesn't matter.


Puss Gabby


Vi är helt klart snyggast,även om vi inte kan vara normala på bild <3;)


Så jävla långt men jag har så jävla tråkigt

[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. -i öronen :)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar-in the summer 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.-kanske en linjal elr sax:P 
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.-asså inte sånna som e tecknade :P
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom. -skulle ha fått en cp-skada men jag klara mig :)
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.-allergisk mot allt som hårar 

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.-min mamma körde ;)
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan-VILL DIT!!.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift. -med laura<3
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x]Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.-champange haha
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.-verkligen inte,tondövast i världen 
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.-kan hända ibland 
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker. 
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.-taco bar? 
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv



Vet att headern suger men ska fixa ny till imorgon i ps :)

Home

Kom hem för typ en timma sen.Jag o Olga va på bio,vi såg 17 again.
Träffa mamma på vägen hem.Ikväll får det bli famliljekväll orkar inte gå ut i regnet precis.
Det har inte hänt så mycket mer idag.


BIO

Hellu

Vet att bloggen fortfarande ser konstig ut men fixar det när jag har tid o tålamod.Nu ska jag klä på mig .så att jag har det färdigt för jag ska på bio med olga runt tre.


God Natt

Nu ska jag sova.Ska upptidigt imorgon,ingen sovmorgon för mig :(.
Jusste om ni undrar varför bloggen ser lite annorlunda ut just nu är för att jag håller på att fixa den.Fast jag är verkligen inte klar än så att ni vet.

Asså jag är så lättroad ibland...


Har du kysst nummer 7 ? -
  Daniel,nooo
Brukar du vara med nummer 19 ? - Hanna i 6a ,neej
Gillar du nummer 25?Jennie,jaa
Är nummer 3 din bästis?-  Amanda S ,nooo
Är nummer 18 en sötnos? -   Gudfadern,haha verkligen inte
Är 6 en person du hatar? -  Celina,helt okej :)
Älskar du nummer 16 ? - Freddan,haha jaa
Är nummer 22 snäll?Ivar(min morfar),aa
Var du med nummer 23 idag? -  Jakob,neej
Går nummer 5 i samma klass som dig? -   Aratrika,jepp
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? -  Kasper,nej min är mycket snyggare :)
Är sista numret sämst? -  William,har aldrig träffat honom?
Har du haft samlag med nr 36? - Laura Darlink<33,noo haha fast vi e gifta ;)

Header

hellu

jag har äntligen fixat en,men eftersom jag suger på allt när det gäller datan.Så fattar jag inte hur jag ska få upp deni bloggen.
Jag var tvungen att göra den i picasa eftersom jag inte har ps...

SOMMARLOV!!!

hejhej 
 
Finally sommarlov.Somsagt åkte jag o Nayeli tillsammans till Nanna runt 12 o vi mötte Vicky fär.Sen fixa vi oss tillsammans.
Sen åkte vi till skolanrunt 3 för Nanna skulle köpa en hamburgare innan.Självklart regna det o jag trampa i en vattenpöl två gånger med mina ballerinaskor,ibland är man inte lite misslyckad.
Alla var jättefina såklart ;).Men gud vad tråkigt det var ändå.Efter ett tag började man verkligen tröttna. Plus att på slutet var jag tvungen att sitta brevid,jag lovar,skolans äkligaste kille.Han är så himla ofräsch med sitt långa äkliga hår.Nayeli o Vicky försökte putta i mig i honom men det verkade inte gå så bra.
Nu på kvällen har jag varit hos Nanna.Med Olivia o hennes familj,Sassa o hennes familj o Vicky o hennes mamma.
It was trevligt.
Vi kom hem för en halvtimma sen typ.

Det känns ändå lite sorgligt med sommarlov,för jag kommer sakna så otroligt många som jag inte kommer att kunna träffa under sommaren.


Dom skulle åka på någon sak:P

Nayeli,Vicky,Jag o Nanna

Jusste jag hade på mig
en grå kofta från French Connection
klänningen på bilden från Tessie by me
ohja det var väl allt :)

D A G E N S



Blå Kofta-Indiska
Blått linne-Gina
Vita jeanstights-Gina
Väska-H&M
and homemade armband ;P

"Hej,jag hatar regn!"

hello

Jag fattar inte varför det måste regna just idag när det var så himla varmt o soligt igår?.
Aja igårkväll gick jag o la mig vid 2 typ. Vakna vid halv 8 för mamma o pappa satt o åt frukost o prata jättehögt. Så då vakna jag ju,dom tänker inte på att jag ligger o sover en trappa upp.
Idag vid runt 12 åker jag till Nanna.Nayeli o Vicky kommer också.
Det suger verkligen att det regnar ,för då kommer mitt hår bli askonstigt o jag hatar när det blir sådär lockigt jag egentligen har,för jag passar inte i det.
Aja nu ska jag nörda mig lite mer :).

pUsS gabby<3

...

Ska duscha nu,sen sova,orkar inte lägga mig sent ikväll är ganska trött plus att jag ska upp tidigt :)..

Eriksdalsbadet :)

Hellu
Sluta ju 10 idag eftersom det bara var internavslutning med klassen.När vi hade slutat drog Jag,Nayeli,Nanna,Sassa,Vicky,Amanda o Kinga till eriksdalsbadet.Jag o Nanna badade inget,som vanligt solade vi bara.
Innan hade vi vart på Hemköp o köpt en kladdkaka o vindruvor.
It was really nice ;P.
Vicky o Amanda var tvugna att gå runt 14 men vi andra stanna.Kommer inte ihåg när jag nayeli o nanna gick .Men Sassa o Kinga var iaf kvar när vi gick.
Nayeli tog tunnelbanan medans jag o Nanna tog bussen.Jag o Nanna åkte hem yill henne för att måla naglarna o sånt.
Sen runt halv 7 åkte vi till Gamla o åt på Taco Bar o B&J's till efterrätt.Vi satte oss på skolgårdeno åt glassen o gunga.
Sen ville Nanna hem till mig vilket jag inte ville,men det blev så ändå.
Nanna o Freddan dansa som vanligt haha...
Föjde Nanna till bussen för en halvtimma sen typ.
Det var en gubbe vid stationen som stank sprit men som tur tog han bussen innan Nanna.
Imorgon e det skolavslutning :D.Ska hem till Nanna vid tolv med Vicky tror att Nayeli också kommer.För vi ska fixa oss :)

Puss Gabby<3




RSS 2.0