Ett år sen






Jag kommer oxå ihåg den här dagen,det var när vi skulle till grönan.Fast först åkte vi hem till Laura o hade roligt.Hahah nu när jag tänker efter kom jagpå en sak som vi prata om när vi åt: Vilka kändiscrush vi hade !!Vet inte hur jag kommer ihåg,men det var kul.
Det var många som var med inte bara de på bilderna ,men hade inte så många bilder.

Gabby

My day

hej hej

Kom för typ en halvtimma sen.Har precis vart på stan med mamma.
Vid sluta ju efter lunch så då gick Jag,Nanna,Kinga,Vicky,Jess o Hugo o Jakob till Donken.Det var några killar där haha vi sa till en av dom att Hugo tyckte han va het.O Jag trodde alla dom hette Carl-Johan,vet inte varför men har fastnat på det namnet.
När jag o Jessica skulle köpa mat så stog dom framför oss haha.´Vi blev lite flummiga o lekte med femtiolappen haha.
Vi satt vid ett sånt bord där nere o dom där killarna satt typ åhh det är svårt att förklara.Men iaf sen börja nån kasta pommes frites på dom elr var det dom som börja? aja så kasta dom lite o så var det några som kasta gurkor.Men kul var det iaf.
Olivia o Nanna var tvungna att gå så dom gick.
Efter ett tag sprang Hugo iväg,kommer inte ihåg varför men så sprang vi iväg o gömde oss för honom.Sen när vi kom upp från Slussen gallerian,berättade de där killarna att han leta efter oss haha.
Sen gick vi hem till Jakob ett tag,när vi var i hans badrum så satte Kinga på duschen så att min tröja blev lite blöt A C K!.
Dom spela nåt spel höhö.
Jag gick hem vid typ halv tre för jag trodde att jag skulle träffa mimmi(min mormor) för att shoppa men så sa mamma att de hade stannat på landet så jag gick o shoppa med mamma.Köpte lite saker(bilder kommer sen).
När vi va på H&M såg jag några tjejer från sjuan som jag inte direkt gillar.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra försökte få tag på Kevin men han svarar inte på mina mess:(.Aja om jag inte hittar nån att va med får det bli twilight-filmen :).
Imorgon på dagen vet jag inte heller vad jag ska göra,får se imorgon men på kvällen ska jag på bio Med Linn,Vicky o Nanna,eftersom lilla Linn fyller år :D haha vi ska se hannah motana the movie.

Aja puss Gabby :D


Jess,min,Nannas

Hahha en gubbe Vicky tyckte såg ut som en äldre Jonad Gardell,våran idol:P

Kinga o Vicky igår på bussen,innan festen

Stora festen

hej hej

Kom precis hem typ,från stora festen.
Efter skolan gick några tjejor till gina jag hade inte hittat nåt att ha på mig o Mary skulle köpa en klänning.Sen åkte jag,Kinga o Sassa o Vicky hem till henne o fixa oss.Jusste jag köpte en svart kjol o ett vitt linne.
Vi var ju SATC-tjejerna jag var Miranda jag hade min peruk en stund men sen blev det för varmt o det börja klia.Men iaf det var askul,ni skulle höra min röst efter allt skrik :P.Dampa lite på Kasper o så för han slog mig med sin godispåse på fingret o det börja ömma o göra ont.Hahah självklart överdrev jag men men Kasper blev lite rädd ändå .
Det var kul att dansa på bord o stolar haha.
Jag,Kinga,Sassa o Vicky hade gjort ett vad att alla fyra kulle dansa med en kille innan festen blev slut o det gjorde vi :P.
På vägen hem fick jag Kinga att följa med till slussen köpte en cola på sevenelven,drack faktiskt ingen läsk på festen eftersom jag var för lat för att hämta pengar :P
Ska nog sova snart så jävla trött plus att jag har ont i ryggen :)

Puss Gabby

Jag sög på Biologi

heeej

Dagen började bra,åt frkost på Wayne's med Amanda,Nayeli o Sassa o efter en stund kom Kinga.
Innan jag mötte dom så gick jag förbi skolgården(storkyrko).Så såg jag att Kevin satt där,han hade klippt dig ,elr snaggat sig :P.Men jag satte mig o prata med honom bara en liten stund eftersom jag hade bråttom.Sebbe kom sen men jag var tvungen att gå.Men det var kul att få träffa Kevin igen även om det bara var jättesnabbt,det gjorde mig glad under dagen (hehe).
Efter skolan gick några tjejor till gina ,eftersom det är stora festen imorgon.Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig,kanske ska köpa en klänning därifrån vet ej än.Jag vet iaf att jag kommer se helt sjuk ut med röd peruk.
Haha på väg hem så ringde jag Mamma eftersom hon hade ringt mig o då sa hon att jag skulle vända mig om o då stog hon o Freddan typ vid Katarina hissen så jag följde med dom o handla mat.

Inte så händelserik dag men men<3


Linn,Vicky o kevin för typ evigheter sen :P


Mitt skrivbord!!

haha jag städade mitt rum igår,eller jag är inte helt färdig än men blev klar med mitt skrivbord kolla:
Före + en hylla till

Efter:


skillnad?

Jag tvättade faktiskt hyllorna med trasor o dammsög min skrivbordslåda,känner ig stolt :P Jag suger egentligen på att städa men kände att det typ var en evighet sen sist.Men jag har kommit på att jag trivs mer med stökigt än rent  hmmm..

Ingen bra dag :P

hola

Hehe idag har jag haft en otursdag,ni förstår säkert i mitt inlägg :P.
Aja dagen började helt okej,som vanligt.Jag hade släpat min gympapåse till skolan o så hade jag glömt tröja,o jag kunde inte ha det linnet jag hade under min kofta för det såg man igenom.Så jag fick sitta med Kasper,André o Payam när Ellinor hade sin lek .Sen hade jag min,vilket gick sådär vad jag tyckte jag men men.
När vi skulle byta platser i matsalen o klassrummet,asså platsen i klassrummet var väl helt ok;längst bak o allt men det var nog att jag kunde ha hamnat brevid en bättre person om man säger så:s.O i matsalen hamna jag breve magistern,IGEN!!!Kommer inte kunna äta typ hans armar e i vägen (haha) men det är jättestörande faktiskt.
O hela dagen har jag gått o tänkt på en person just nu känner jag för att säga  A C K till mig själv :(.Åhhh.
Men men efter skolan gick jag o Vicky till skrapan o fika,all killae som var där skulle ju Vicky typ säga nåt till.Hahah men vi träffa Erick,skriver med både C o K eftersom jag inte vet hur han stavar. O själklart var Vicky tvungen att säga hej haha.Han är typ kompis med han som spelar Lasse i Lassemajas dektevtivbyrå,haha.Så han var oxå där.
När jag o Vicky hade fikat klart såg Vicky två killar som hon ville gå fram till det sluta med att vi stalka dom en bit (haha).Var inte en söt kille o träffa oss då har du chans att bli förföljd :P.När jag kom hem läste jag lite biologi,men läser nog mer sen o imorron bitti eftersom vissa har sovmorgon till 10.20,så jävla skönt!!.
Men bilder från dagen kommer senare ikväll :)

Puss Gabby<33
Hhaha Carl (med min kedja till väskan)o Mary.Vicky fixade till den här bilden på mobilen sen,haha den blev rolig :P det kanske kommer sen
Sassa <3
In the trapphus :PNanna o hennes coola t-shirt,wonder women!:P 
Fika med Vicky
                                                                              

Seeeeg

hej hej

Klockan e nu typ halv 2 o jag har fortfarande inte klätt på mig eller borstat tänderna men jag vaknade nästan nyss.
Idag blir det hemma-dag kanske ska köpa en jacka får se.
Men men tänker börja plugga biologi eftersom vi har prov på tisdag,jag vet att jag börjar plugga två dagar innan e annorlunda!Oftast blir det en dag innan.Kom på att det handlar lite om ormar nu ,hur ska det gå? Alla som känner mig vet att jag har världens fobi för ormar kan inte ens se en bild på dom.
Ska nog städa mitt rum oxå började lite igår natt när jag inte orkade va inne på datan längre.
Skulle egentligen till grönan idag,men orkade inte men mamma ringde sen o sa att det var mycket folk där,tur att jag inte följde med.Men ska kanske dit på torsdag med tjejorna :D.
Hahaha jag sitter o skrattar för mig själv,för typ ett år sen blev jag medlem på frida.se o jag har inte vart inne där sen i oktober.Jag sitter nu o läser alla gamla blogginlägg som jag skrev där,jag förstår att ingen läste den jag fattar inte själv vad jag har skrivit haha.


Puss Gabby<3

hehe dålig humor xD

asså jag o Freddan tsm har sämst humor(när vi nte bråkar).För er som inte vet är det min lillebror.

Mamma o pappa skulle köpa mat idag o jag o Freddan underhööl oss på nåt annat sätt pappa skämdes lite för oss:P.


Hahha nån korv. Vi ar ganska högljudda oxå :P

Freddans två studsbollar o min tunga (hehe)

Sämst humor (a).

Nu håller mamma på att dampa o säga att jag ska stänga datan som om jag kommer göra det ?nej.. Går ner o borstar tänderna säger att den är avstängd o sen somnar hon :P

Puss Gabby<3


Gaygubbarna






Såå fula,men ändå rätt sköna ;P

Fan vad kul vi hade idag :).

Hejhej

Idag så träffa jag Vicky o Kinga vid slussen typ tjugo i ett ,vi åt på donken jag o Vicky tog happy meal,men jag orkade inte ens hela jag som brukar äta jätte mycket men jag har på något konstigt sätt inte vart så hungrig idag(?)Kinga tog en glass eftersom hon redan hade ätit.Bakom oss där vi satt var det ansiktsmålning ,vi tänkte måla ett hjärta på allas kinder.Men självklart ska alla små barn tränga sig före så vi gick.Vicky gick tillbaka när jag o Kinga stog i utgången o vi fatta inte riktigt varför,hon tog kompisband som det stog "jag är en kompis på" så jag o Kinga fick oxå ett varsitt.På väg hem till Vicky spela vi in en video på t-banan(kolla facebook).När vi kom dit bytte vi om till bikini o gick ut till studsmattan:). Sen spruta vi vatten haha det var kul fast kallt.
När vi hade gjort det o tänkte gå till flygande sängen fick vi nåt tortillas liknande sak som jag aldrig kommer ihåg men min mamma brukar oxå göra såna,så jävla gott!!.
Precis som vanligt var jag segast på att äta :P hehe jag e faktiskt ganska seg på det .
Men aja när vi kom till flygande sängen spelade vi in en jättelång video men självklart raderades den på nåt sätt.Men jag tror att Vicky oxå filma :).
När vi va inne i växthuset där för att kunna gå därifrån såg vi nåra helt konstiga trädgårdgubbar som typ var bögar(?).
Jag var tvungen att gå för att jag skulle på tennis men blev försenade,lessen!Det var så jävla varmt inne på tennisstadion så det blev inte så mycket tennis mest flumm :P
Familjen hade ju vart på landet o vår bil laddade ur förut så de hade tagit tunnelbanan så jag mötte upp med dom vid stadion.Det hände en jättepinsam sak ,jag åkte på räcket o när jag hoppa upp gick en jättesöt kille förbi o jag råka sparka till hans påse o min mamma börja skratta o jag blev röd :$.


Lite bilder:

Min o Vickys leksak haha
haa kände för att gömma mig lite :P
haah man fick en pappbil som man kunde sätta på hårspännen.
mhmm sötis<3
jag är en kompis-bandet

puss gabby


vet inte ...

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Gråter av olika anledningar men jag vet att alla tårar e äkta.Det är hemskt att vara olyckligt kär o veta att det aldrig kommer bli ni.Olivia jag lyssnar på dig när du peppar om det o mår bra av det :),men tvivlar som om?
Nästan ingen fattar men kan berätta för dem som inte vet o e mina kompisar nån gång (hehe).Jag vill liksom känna mig älskad ... att jag finns för nån anledning.

Puss Gabby<33


Sola:)

hej hej

Har precis kommit ut från duschen.Måste verkligen städa upp i mitt rum för jag vill hitta min pincett(hehe).
Sen typ vid halv ett ska jag möta Vicky o Kinga på slussen vi ska nog äta först sen åker vi hem till Vicky för att sola:).Måste ta med mina tennisgrejer dit eftersom jag ska möta Nanna vid halv fem ,elr lite tidigare för att gå till tennisstadion :).
vet inte vad jag ska ha på mig idag men jag vill ha tights elr nåt...
Jag kan inte sluta lyssna på A drop in the ocean med Ron Pope,hörde den på mimmis blogg(www.mjf.blogg.se) o fastna helt. Jag o Olivia satt o lyssna på den igår kväll fast vi båda var hemma hos oss själva :P.
Det var faktislt inte svårt att somna ensam hemma alla sa att det skulle bli läskigt.Så jag trodde det ,men det kändes som alla var hemma.
You are my heaven.

Puss Gabby<3


Saknar med hela mitt hjärta!!:'(

  Jag saknar verkligen våren08 innan typ vi gled ifrån Kevin :( o sommaren höste o vintern blev väldigt jobbiga för mig.Eftersom han va o är en stor del av mig. Men den här dagen kom jag ihåg

24/4-08-exakt ett år sen


Jag o Vicky knällde på att Kevin skulle komma ut o träffa oss vi skicka t.o.m röstmeddelanden
O så kom vi på att de som hon sitter på ser ut som tamponger,vilket vi hade kul åt :P.

På bussen var jag o Nanna klädda i "hawaii kläder" då var det några tjejer som satt o skratta men jag o Nanna hade kul åt dom eftersom dom va ganska nördiga :P.

Jag o Nanna fick tillslut ut Kevin till MO-discot fast vi var tvugna att gå hem till honom men det

PLUS att då var jag inte lika klumpig o gjorde många misstag o pinsamma grejer som nu,du vet vad jag syftar på Olivia;).

Nu ska jag nog borsta tänderna o ta bort smink sen lägga mig o läsa FRIDA :).

Puss gabby<333

Kul att chatta:p

Hahha jag o Olivia har chattat superlänge nu så jävla kul.Kan inte skriva varför här i bloggen det e lite prvat om man säger så :).

Puss Gabby<3

Hahaha

måste bara säga att jag älskade olivias kommentar :P....

T R Å K I G T

haha om man hade roligt skule man då lägga in den här bilden?O skriva allas namn Svar:nej.Men jag har tråkigt så jag gör det :).
Från 2an tror jag

fr högst upp:Vidar,Signe,Fabius,Ugly jag :P,Jack,Elsa,Vicky<3,Ingrid.
        mellan:Tim,Adam,Sassa<3,Sebbe,Elis,Oskar,Kevin<3 inger(haha)
  längst ner:Elmer,Linn<3,Vincent,Petter,Viktoria hellsten:P,Nanna<3,Astrid

Alla som har hjärtan efter sig e jag fortfarande kompis med :)

Puss gabby<3

Björnsträdgård o glass:)

hejhej idag efter skolan gick jag sassa Nanna Vicky o Kinga till medis o sen till björnsträdgård.Haha jag o Nanna spelade in en video när De andra satt vi ramparna om du har min facebook,Gabriella Bimark kan du se den:).Men jag o Nanna satte oss där oxå efter ett tag.Haha det var en kille där med en blå mössa som dom tyckte va sötast av alla där,men jag tyckte han såg ut som en hund haha jag ba vilken ras?.Hahha men fråga det inte men sa det til tjejorna.
När Nanna o Vicky hade gått så ringde jag vicky eftersom jag hade sett den uttryckslöse(de flesta vet vem han e).Så vi prata en stund medans Kinga o Sassa sprang i ramparna sen skoja vi med dom att jag satt o prata med min mamma ,hehe fast jag prata om alla killarna där.Jag skulle aldrig göra det med min mamma.
Sen när vi gick så gick jag o Sassa till Gamla Stan o hämta pengar från min padre för jag e ju ensam hemma i natt/kväll.Sen gick vi två o köpte glass på B&J's.Vi satte oss på skeppsbron ,väldigt mysigt! o prata om allt mellan himmel o jord.
Jag kom väl hem vi sex typ o gick o handla mat det blir pan pizza,kan inte laga nåt annat själv eller med kompisar kan jag det :p.Inne på coop så var det två jättesöta amerikaner dom var typ där med sin klass som stog utanför,hehe.
Olivia behöver din uppmuntring just nu,du vet nog varför!

Vicky i söderhallarna medans vi vänta på Kinga o Sassa
Sassa klippte i sin sko av någon anledning.

Jusste om nån rolig vill chatta vid typ halv tio ??

puss gabby<3

Skolan(idag)


Jag tror Nayeli läste sin uppsats eftersom den handla om henne hehe

Söta blondiner ,Jess o Sassa <3

Haha Olivia med sina solisar o jag <3

Nanna o Felicia hade vart på caféet

Ingenting

Har absolut inget att göra,alla gick typ hem efter skolan..
Hade spanska prov idag gick bättre än vad jag trodde det skulle göra o blev ganska nöjd:)Efter lunch så skulle vi på studiebesök jag tror att det hette stadsmuséet :/.Vi blev indelade i grupper ,vi skulle egentligen få bestämma själva men så blev det inte.Men jag fick iaf hamna med en bra Kinga<33.Sen var det Payam o Nibras.Det var typ bara jag o Kinga som arbeta aja.
Jag hatar verkligen min jacka vill köpa en ny men har jätte svårt för att hitta fina jackor.Nu när jag tänker efter skulle jag ha köpt den jackan jag har i svart istället för grönt,hur tänkte jag?.
Har inte så  mycket mer att skriva om ..


Beige kofta-Bik Bok
Mörkblå blus-indiska
Vitt linne-Gina t.
Jeans leggins-Gina t.

Glad:)

hej hej

Idag har jag vart hos tandregleraren för jag bet av den dä tråden man måste ha bakom tänderna i lördags med en mentos.Jag knacka på dörren till vårt klassrum typ tusen gånger på 10 min men blev fortfarande inte insläppt men Jimmy öppnade sen.Det var säkert bara för att vi hade Solvig.
Men men gick hem direkt hem efter skolan för att plugga,sen när gjorde jag det? Svar:idag :P.´Pappa försökte hjälpa mig med spanska vilket var lite roligt han uutalade allt kul eftersom han typ läste tyska(?).
Just nu e mammas o pappas kompisar Nina o Tommy här dom sitter o pratar därnere medans jag nördar framför datan.Innan såg jag på vänner med broder.O så e jag glad för en person som jag trodde var sur på mig inte alls var det yay!


puss gabby<3


(tog bilden från Jess) som har tagit den på en bild som jag hade hemma haha men men det är iaf jag som liiiiiiten :P

jag suger på spanska!!

hej hej

Kom hem tidigt idag för att kunna plugga spanska till imorgon men orkar verkligen inte,så himla tråkigt! Får ändå bara medelbetyg i det som VG.Mamma kommer bli så himla sur när hon ska förhöra mig för jag kommer inte kunna nåt typ :/.
Plus att jag måste göra 30 meningar till engelskan imorgon bara för att jag inte gjorde tio till idag,men jag hann faktiskt inte??Fan vad jag hatar henne.
Jusste Killen i nian som jag e rädd för fick veta det igen haha eftersom alla säger det till honom haha.Men han e så stor o när jag kom ut från toan i matsalen stog han utanför typ jättebredbent o läskigt.Det var nog då jag började bli rädd för honom!Haha jag e så lättskrämd :P

det här blev ett skol-inlägg.

Kram gabby<3

B&J's

Vanlig dag i skolan,alltså tråkigt.Jusste vi disikera idag jag gjorde det med Nanna o Mary vi döpte vår fisk till Härta (haha).Så fort något hände så skrek vi fast tyst sen börja vi skratta för att inte störa de andra :P.Det var iaf lite kul.
Sen fick jag även höra av Kinga att B&J's här i gamla stan delade ut gratis glass vi fundera på att springa dit på lunchen.Men så blev det inte istället fixade min pappa glass som han ställde i kylen som vi gick hem till mig o åt.Sassa var tvungen att gå efter ett tag på sin dans o sen Vicky ,Kinga stannade längst :P.
Sedan har jag pratat lite on the phone med Nanna haha om Ugly betty o Dh :).

Puss gabby <3

HAHA hade tråkigt hehe

O min fina fisk(ritade) inte härta som va riktig :p


läskigt..

Fan va läskigt hur många gånger har man inte gått utanför storkyrkoskolan när man har gååt där ända till fyran o när ens lillebror går där? Hela kvällen ikväll hörde man helikoptrar som åkte runt o letade.Visst det skulle va en annan sak om det var nån annanstans för jag bor ju typ i samma kvarter som skolan.O om han som sköt stog o vänta visste han att offerana skulle komma förbi liksom?? Creepy
läs: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1541889/stod-och-vantade-pa-paret

Puss gabby<3

...

ska äta nu..

Hatar

Hej hej

Dagen i sig har väl vart helt okej men det var väl små saker som gjorde den sämre.T.ex Han vill aldrig mer nämna hans namn,men om man tar första bokstaven i "Han" o lägger till ugo får man namnet :P.Men han slog min arm helt röd ,fan va ont det gjorde sen gjorde hans sönder min pennvässare.Då flytta jag hans bänk typ 1,5 m ifrån min eftersom vi sitter breve varann(hatahatahata).Vill verkligen byta platser mer än allt.Om jag säger så här så hatar jag honom mer än LillTim o då vet de flesta hur mycket jag hatar honom dåe.Men men nog om det.
Efter  skolan gick Jag,Vicky,Kinga o Sassa till skrapan som vanligt,alltså.Fick låna lite pengar av Vicky som om ska få tillbaka imorgon :)Trevligt vad det iaf. sen på intersport som vi gick in på skulle de testa rullbandet vilket den första killen inte tyckte va okej men den andra gjorde (?).
Fan va jobbigt det är att gilla ån som man inte ens har träffat :(

Puss gabby<3

Nice day :P

hehe

Träffa som sagt Olga idag.Hade på mig ett par jättefula jeansb som jag verkligen hatar så jag fick låna ett par tights av henne som jag sen fick,tack!.Men vi hade kul vi nörda framför datan lite sen gick vi ut med hennes grannnes hund runt skeppsholmen väldigt trevligt.Vi gick o prata om allt mellan himmel o jord.

Lite bilder:
haha Olga :P

bakifrån :P

Dagens outfit:


Ljusblå tee-gina
Vitt linne-gina
Leggins-olgas

Kram gabby<3

SOOOOL

hej hej

Somna riktigt tidigt igår utan att ha hunnit klä av mig eller så sov i samma kläder jag hade på mig igår haha jag var riktigt trött verka det som.Jag somnade halv elva haha o vaknade halv elva ,men det var faktiskt riktigt skönt att få sova ut.
Nu på morgonen har jag lågit i soffan med täcket o tittat lite på Project Runway.
en när jag gick upp till mitt rum märkte jag att mamma hade öppnat fönstret o genom fönstret kan man komma upp på taket o se hela gamla stan ,riktigt coolt faktiskt.Haha "riktigt" e mitt nya favorit ord verkar det som :P.Men jag ska försöka komma upp på taket genom fönstret snart.Det kommer in massa sol genom fönstret oxå :P.
Idag ska jag nog va hemma bara har inget annat planerat liksom? men men.
Igår  var det jättekul,tack! efter allt gick jag o Nanna till Donken o köpte en glass sen när vi gick därifrån gick vi ner mot skeppsbron o där sprang massa runt haha som typ skulle på nån maskerad .rolig lördags underhållning.Sen åkte Nanna hem o jag gick vidare till munkbrohallen vid t-banan för att köpa b&j's mmmmmmmm.
Märkte nyss att man inte kan skriva nörd på min mammas mobil.
Smsa med Olga nu ska nog göra nåt med henne,yay!!:)

Puss gabby

Såhär ser det ut utanför mitt fönster :

tyska kyrkan tror jag att det e xD



Söta Nannis på donken yesterday


Städa :P...

har så himla tråkigt har inget att göra på internet eller nåt.Så jag brukar typ alltid få städsug mitt på natten haha får aldrig städsug annars det kanske därför mitt rum ser ut som det gör haha.
Ska börja med att plocka upp alla kläder som ligger överallt *messy*

Aja pussisar gabby


Snart ett år sen,Nanna o Vicky <3

Flumm

Hej hej

Idag har det var en helt okej dag Religionsprovet gick bra tycker jag.Innan provet på matte lektion fick man göra vilken läxa man ville för fröken tog ut varje person som skulle få tillbaka sitt prov,säger inte vad jag fick.
Men då så var jag o Olivia ganska flummiga när vi plugga religion,haha det sluta med att Olivia skrek Andrés betyg över klassrummet o att hon tappa en spegel i golvet så att den gick sönder haha.
Efter skolan så följde jag o Nanna med Vicky jättesnabbt till fröken söt.Sen så gick vi till hennes mammas jobb i gs o vicky hem för hon skulle på träning.
När vi hade hämtat pengar både där o lite hemma hos mig så gick vi till Götgatsbacken för att köpa en sak (hemlis).Haha. Sen gick vi o åt scones som vi köpte av Jonathan på Wayne's haha. Vi satt där i nästan två timmar o hade det trevligt.Hon brevid var vän med gaylord på facebook sa Nanna haha.
När vi gick där igen på götg. på väg mot gs så kom vi att tänka på hur himla perfekt förra våren va!!,jag tror inte att något kan slå den.Allt o alla var helt underbara.
Sen drog vi till MO för att träffa Kim(haha). Det var kul bara att Bisses brorsa skulle ha så mycket åsikter som jag var tvungen att säga emot,det var så lockande :).
Precis när jag satte på datan ikväll börja mamma snälla på mig att jag måste plugga mer för att få bra betyg o så mina betyg i femman var 100000 ggr bättre än vad de är nu.Gud va jag hatar det på en fredag kvääl oxå när man inte vill tänka på skolan hatahatahata!!

Kramisar gabbs

Hatar läxor!!

hej hej

Idag efter skolan så skulle jag o Vicky åka o köpa perukerna till stora festen då följde André,Payam o Carl med hah.
Det är så himla läskigt varje gång jag o Vicky åker tunnelbana får vi alltid ett gammalt tåg det har säkert tusen gånger nu o jag skojar inte. Men om nån annan åker med oss blir det ett nytt ändå hah.Intresseant va? xD.
Jag kom väl hem runt kvart över fyra kanske ,ingen va hemma.Började med läxorna medans jag titta på tv hehe.Jag brukar faktiskt göra läxorna vid halv elva så jag blev lite stolt.Men så körde jag fast på matten så satt med den fortfarande vid åtta .Men jag skulle göra ganska mycket o så har vi ju Religion prov om Islam imorrn.Jag kunde ganska mycket både jag o mamma blev chockade hehe.Pluggade lite om det igår med Vicky o då visste jag bara typ att han hette Muhammed..
Innan jag duscha logga jag in på facebook en snabbis o då märkte jag att Kinga hade lagt upp massa bilder t.ex. från Vickys överraskningsfest o när dom sov här o sånt det var kul att titta igenom haha men jag blev ful på alla bilder :P.
Jusste mamma o pappa testa min rödhåriga peruk dom såg sjuka ut haha mamma har oxå lite kortatre hår hon tyckte det va "annorlunda med långt" haha.

Puss Gabby'
Jag o mina "underbara " läxöcker haha 8hade tråkigt o¨m nån undrar xD

Vale!(haha)

Shooo ,som jag alltid skrev i fyran haha ung o dum fast det var bara två år sen

Haha om man läser min dagbok för 2 år sen alltså när jag va 10 typså sår det typ "shoo bree dagbok.Här sitter jag framför datan o äter mjölkchoklad.Idag var ..... i skolan fick sån energi när jag såg honom" haha sen var det bara massa kärlekslistor o sånt :P.

Men men  nog om det idag var det en helt vanlig tråkig skoldag. Fast jag o Nanna smsa under lektionerna o självklart när vi hade solveig så såg hon mobilen.Mobilen e min mammas för min mobil har sim inaktivt ( kommer fixa inom 2 veckor :). Så den hon tog mobilen,jag fick hämta den hos rektorn efter skolan haha.Det var nog första gången jag var hos rektorn typ för nåt o det var inte ens en stor sak :P.Men han var jättesnäll vilket var lite komiskt hehe visst han sa till mig men han var forfarande snäll :P.
Efter skolan så åkte jag,Sassa,Vicky o Kinga till en peruk o maskerad affär typ vid tjärvhovsplan(?).Vi titta på peruker till stora festen jag ska va Miranda från SATC ,tänk mig som rödhårig rätt komiskt det oxå :P.Sen ska Vicky,Kinga o Jess va Carrie,Samantha o Charlotte sen kommer Nanna nog va den där ...gud jag har fått hjärnsläpp vad heter han?? aja .Vi kommer ju va snyggast ändo.
Sen när vi skulle hem såg vi Färjan-Håkan andra gången vi har sett honom ...
Vi åkte/gick hem till mig sedan för vi skulle se på Kingas kollo videosar de var roliga hah.Sassa var tvungen att gå ganska snabbt .Kinga o Vicky stanna sen var Kinga tvungen att gå på dans.Så jag o Vicky börja plugga lite spanska o religion.
O så upptäckte Vicky att våran bok hette Vale o det stod i boken att det betydde okej så nu ska jag bara svara vale så fort jag får chansen .
Jag följde med Vicky till t-banan vid 7-tiden på väg hem träffa jag Tim,Vidar o Fabius bara töntar från min förra klass.Tim ba kolla där e Gabriella(!).haha.
Nu ska jag nog se Efterlyst sen ta en dusch :)

xoxo Gabby ;)


Godnatt..

hej hej orkar inte skriva om min dag..

ska nog sortera in mina kläder i min garderob nu ser lite stäkigt ut här o kommer inte ´hitta det jag vill ha på mig imorron sååå.
Ska nog läsa lite twiglight efter ,har inte läst på 2 dar känns lite sorgligt hehe.

Puss Gabby<3

Dagens outfit :)




Röd kofta-åhlens
Vitt linne-gina
Jeans tights-gina :)

Sista dan på lovet :(

hej hej

Idag har jag bara tagit det lugnt fast jag va med mamma i gallerian en snabbis för jag måste hitta nya jeans o jacka men hitta inte nåt så vi gick hem.
Suttit framför datan lite o sånt.
Eftersom jag e så smart att tappa bort min fysikbok o jag har prov imorgon så fick mamma skriva ut lite papper om ljus från internet som jag har pluggat lite ikväll.
Just nu tittar jag på Ballar av stål haha fan va de e bra :P.Även om det var dåliga saker med skulle jag skratta har verkligen sämst humor.
Idag orkkade jag inte platta håret så det fick vara lockigt hehe,Det var länge sen jag hade det så :p


Har tråkigt :(

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.
Fuska inte!


Kära Fredrik. För det första vill jag säga att Kyra är den bästa vän jag haft, och att Elsa är helt dum i huvet.
Mina sista önskningar är att Nanna och Kevin gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Vicky får ett lyckligt liv tillsammans med Jonas.
Jag vill säga tack till Pia för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Fabius.
Du är verkligen underbar.
Mitt liv har bara gått utför sedan Sofia tog sitt liv.
Snälla, Adam sörj mig inte! Du kommer ändå att dö.
Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Hugo och sedan vandra ut på vägen och
bli överkörd av Sassa som kommer i 130 km/h i en blå Opel.
Jag vill också meddela mitt hat mot Amanda.J eftersom hon varit otrogen mot min käraste Laura.
Jag vet att Olivia.J kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.
Mitt sista och största tack går till Jesper för att du alltid varit mitt livs kärlek,
tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Pappa och den mest trögtänkta människan som existerat,
nämligen Jessica.


Hahaha..
ibland e man lättroad :P.


Kollat på film :P

hola

har typ precis kollat på film med mamma hade inte så mycket annat för mig :P jag tror att den hette dina,mina,våra men aja den var iaf bra om man gillar såna filmer hehe.
Mamma slockna typ precis efter inne i deras rum haha men freddan o pappa sov redan.Jag e typ den enda i hela familjen som är uppe efter elva o det e inte ens så sent ju!!haha
Imorrn ska jag kolla på nya jeans med Moder :P.


Puss gabby
Höll på så hela vägen till landet i onsdags Har typ tusen bilder på mig o ella men hon verkar inte så road :P

Back

Kom hem från landet typ för en halvtimma sen.Skönt att vara i stan igen men har ingen  aning om vad jag ska göra imorrn?? men men.

Igår så åkte vi in till Norrtälje en snabbis köpte en bikini o en kofta :)(bild kommer sen).Sen köpte jag även om jag kunde drömma(twilight) eftersom alla säger dom e så bra så jag tänkte ge den en chans hehe.Har typ läst 200 sidor nu :P den var verkligen beroende framkallande.
Satt i solen igår o idag har fått färg,hade kvar det här bandet man får på eriksdalsbadet när jag tog bort det idag blev det som ett vitt armband där.Så lite brun har man faktiskt blivit hehe.
Innan vi åkte idag hade jag tappat bort min mobil hehe var .O jag kunde ju inte åka utan den så mamma o pappa kollade igenom hela vår packning o jag kolla lite i huset o eftersom det är två våningar o massa ställen där jag kunde ha lagt den blev det inte enklare.Men det sluta med att mamma hitta den mella två sängar.
Fan va härligt det var att komma in i stockholm o alla gick i t-shirt typ. o se solen när man e typ på slussen med bilen . När vi körde upp med bilen satt alla på uteserveringar jue!!!.Fast det är fortfarande bara april men men. Snart ska jag äta middag sen blir det Gossip Girl :).

Puss puss gabby<33

Bikini från H&M

kofta från Åhlens

Långfredag!

Hej

Som jag sa kom Kim(min kusin),Shirley(min morbrors fru) o min morbror sixten sen kom även min mormor o morfars granne här på landet Barbro med hennes dotter som hade en dotter :P Som typ var tre år äldre än mig .
Det var trevligt men jag åt lite för mycke så nu har jag ont i magen hehe.
Jag fick en kofta av Kim o dom (bild kommer när jag har kommit till stan).Den var svart o jättefin :).
Men precis när dom kom fick jag världens panik o blev sur för jag hade inte hunnit duscha eller bortsa tänderna så jag fick hoppa in i duschen när de va här o ha blött hår.O självklart hann jag inte platta det när det hade torkat eftersom jag inte kunde gå ifrån o säga"jag måste bara platta håret" det verkar ju lite konstigt??.
Eftersom jag e på landet blir det bilder som jag tar från Facebook o sånt :P.


Ahaha TOPPENTJEJ!!:P så att alla vet jag har inte tandställning längre :P Jag,Jimmy o Mary :)

Hug gabby<3

Påsk på landet...

Kom hit til landet i onsdags med mamma pappa kom igår. Idag kommer typ sixten,shirley o kim hmm o några mer vet inte riktigt hehe. Vi firar idag men imorrn kommer det bara va min familj o mimmi o ivar.
Aja har inte vart inne på datan sen i tisdags känt mig lite handikappad utan den men men.

Åhhh jag vill veta vad jag får i påskpresent men mamma säger bara att jag får veta imorrn.
Har inte så mycket att skriva om direkt bara att jag har jätte tråkigt här o saknar alla mina kompisar.Alla tjejer som bor här är bara lantisar,kommer ihåg en gång när jag låtsades vara vän med vår granne här bara för att hoppa på deras studsmatta hehe.

Puss gabby<3


Eriksdalsbadet :)

Helluuu

Idag va några tjejor o jag på eriksdalsbadet.It was fun. Fast det började lite sämre men senare blev det kul :).
Det var några killar (ack ack ack) som var lite weird haha.De sa att de var 95:or ,yeah right?.De var superspinkiga o små haha.Men det fastan i mitt huvud : "Hur fan kan de va 95:or???".Aja.
Innan vi gick var det någon som hade låst Lauras skåp med hennes grejer inne i inklusive hennes nyckel :P. Så man var tvungen att bryta upp det såklart.
Killen som jobbade i kassan var elak jag fick ingen toblerone av honom även om jag tjatade,elaka människa!!!.
Men men .
Ty vid 10 i 7 ringde mamma o undra om jag skulle komma hem snart men jag trodde klockan bara var typ 6 hhah. Jag ,Vicky o Laura skyndade oss till t-banan ,det var en konstig kille som gick med sina två kompisar som bara sprang förbi oss vände sig om o gick baklänges alltså att han gick så att han kolla på oss sen sprang han tillbaka haha.ACK ACK.
Jag skulle ha gått av vid Gamla Stan men jag följde med dem till t-centralen eftersom jag redan var sen. Jag väntade med Vicky på hennes t-bana. När hon hde gått o jag väntade på mitt tåg såg jag världens mest omaka tonårspar,han var typ street-kille i 13-14 årsåldern medans hon var typ 2 m o värsta rocktjejen.Vilket inte gick ihop för mig.Plus att han va ganska söt haha :P.
Imorron ska jag ,vicky o jag vet inte om laura eller jess ksulle följa med? men vi ska iaf. gå påskkärringar :P haha <3

Puss gabby <333

Bored

TIO "HAR DU NÅGONSIN..":
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? neee
2. Tagit någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? neppppp

3. Blivit kär vid första ögonkastet? aa hur många gånger som helst haha <3

4. Förlorat en vän? mmm
5. Fått ditt hjärta krossat?  aa
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? haha hmm aa
7. Haft ett one night stand? no
8. Hånglat med en främling?  nooooooooooooo
9. Blivit aggresiv under en fylla? ofc. haha ;)
10. Glömt någons namn? vet inte


NIO SISTA:
1. Sista godisbiten:
 sur döskallee
2. Sista bilfärd: i förrigår
3. Sista filmen du såg: en shopaholics bekännelser
4. Senaste telefonsamtal:  Mamma tror jag
5. Sista bubbelbadet: på sportlovet
6. Sista spelade cd: längesen kommer inte ihåg :P

7. Sista kyss:  ??
8. Sista gången du sov på golvet: när jag var sur på mamma o ville inte sova i min säng :P haha

9. Sista gången du skrattade: Åt pappas dåliga skämt imorse

ÅTTA FÖRSTA:
1. Första bil:
   Toyota nåt??
2. Första kärlek: på dagis en kille som hette jakob hahahah
3. Första husdjur: hund
4. Första semester: Grekland
5. Första du lägger märket till hos en kille: helheten haha
6. Första köpta skiva: A-teens ofc.
7. Första riktiga kärlek: I'm not telling
8. Första piercing:  i öronen haha


SJU SNABBA:
1. Saknar du någon just nu?
 jaa
2. Håller du på att läsa en bok just nu? Ja men orkar aldrig läsa i den :P
3. Äter du frukost dagligen? mhm hm
4. Gillar du din boendesituation? sådär
5. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?  ehh ja?

6. Pratar du några andra språk? Engelska

7. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag vill hoppa framför en bil!!!

SEX FAVORITER:
1. 
Favoritfrukt? vindruvor
2. Favoritgrönsak? avokado
3. Favorit-veckodag? hmm svårt
4. Favoritlåt?  Unwritten,how to save a life
5. Favoritsvordom?  Fuck
6. Favoritkompis? supermånga


FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN (UTAN INBÖRDES ORDNING):
1.
 Familjen
2. Kompisarna
3. mobilen
4. pengar
5. data


FYRA SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR:
1.
 träffa nån jag gillar :P
2. massor

3. ....
4. ...

TRE VAL:
Svart eller vit?
 Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Hund eller katt? Hund


TVÅ PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1
. Olga
2. Nanna
Finns massa andra oxå <333

EN SAK DU ÅNGRAR:
1.
 att jag har gjort massa misstag


Bio med Linn :P <3

Idag var jag på bio med Linn vi såg på en shopaholics bekännelser.Precis innan så kom jag o Linnpå ett eget språk haha.Vi höll på såhär Jag : Flö flö flö flöööö flöö Linn:Flöö flö flööö.Hahhaha dålig humor.
Jag leta efter en bikini eftersom vi ska till Eriksdalsbadet imorron alla tjejor typ.Men hitta ingen så jag får ha en jätteful en.MEN men.
Har försökt att fixa en header hela kvällen men det går inte så bra haha.
Jag borde börja fixa mig nu,ska sova även om klockan e ..23.08 men så att jag e pigg imorron.

Puss Gabby<333


Jusste hitta en bild på pappa när han va ung som jag skratta åt ett tag *dålig humor*

Pappa o Farmor haha en ung fader :P

Fuck

Hade skrivit värsta långa men så bara loggades jag ur så det försvann har kollat i arkiv o allt aja.

Puss gabby <3


Min o freddans dåliga humor på landet :P

Landet :(

Idag var jag i skolan ,fick G  på biologin blev ganska nöjd eftersom jag inte ens fatta vad jag skrev om :P.

Efter skolan gick Jag ,kinga o vicky till Medis först till Kingas mammas jobb sen till Björnsträdgård. De var massa snå barn där så jag ville först inte gå men sen tog de min väska o hängde upp i klätterställningen.
Vicky var tvungen att gå efter ett tag  ovi orkade inte följa med henne till t-banan så hon tog mina o kingas saker.Aja.
På väg hem mötte jag Felicia o Jessica.Jag åkte med Jessica på t-banan men hon gick av vid slussen o jag vid Gamla Stan.
När jag kom hem var jag sur för jag ville inte åka till landet.Jag somna på vägen hit o vakna precis vid godis affären i Åkersberga.Vi kom hit vid 6.Jag mår lite illa eftersom jag har ätit för mycket godis.
 Mimmi o Ivar(min mormor o morfar)som bor här ute blev chokade när det fick se mina tänder haha.
Väl här ute så märkte jag att jag glömde kamerasladden hemma så det blir bilder imorrn när jag kommer hem :).
Tänkte ju göra en header men får göra det senare dåra.

KOmmer hem imorrn :D

Puss Gabby

De misslyckade :P

Hola

Idag blev jag assur på vår matte fröken som skrev att jag var frånvarande på den lektionen för att jag prata lite . Fuck Her ,sen sa hon att jag hade dålig attityd.
PÅ träslöjden var jag o Kinga "De misslyckade" ingenting gick bra när jag skulle måla.Ville bara hoppa på min hylla som nu (äntligen) är färdig målad. Men vi hade kul iaf. vi var typ i målarrummet hela tiden :P.
Efter skolan gick Jag Jess o Vicky tillsammans därifrån då var det några jätte konstiga killar .En var som Doofy i Scary Movie,jag visste inte om han var sån på riktigt eller om han skoja.Hans kompis kom fram till Vicky aja de var iaf jätte weird.
Vi sa hejdå till Jessica på slussen sen skulle Vicky köpa te på nåt ställe på Hornsgatan.Efter det gick vi till Gamla Stan o Ben&Jerry's,vi ringde Linn o hon kom ner :). Men sedan var hon tvungen att vara barnvakt åt Evelina.
Jag o Vicky gick runt i GS utan att hitta på nåt sen åkte vi till Medis.Vi ringde Sassa men hon skulle till sälen.Så vi gick förbi Kinga's mammas affär o Kinga va där. Så vi gick därifrån ,vi satt lite på Medis.Sedan så gick vi till Björnsträdgård.
Det var kul,speciellt att klättra(jag vet jag e barnslig).
När Vicky hade gått var jag o Kinga kvar ett tag till. Sedan mådde vi typ illa på grund av en sak elr inte illa men jag ville iaf. svimma :P.
När jag kom hem typ vid 7 så blev jag överraskad det blev sushi till middag yummy!!!.
Jag vill verkligen inte åka till landet imorron men jag vet inte hur jag ska göra ?? åhhh

Puss gabby

Jaså..

Vissa säger att man inte kan hata sitt liv om man bor bra o allt sådant.Visst livet hänger lite på det också men i mesta dels hur man känner sig inombords.Jag mår dåligt och vill oftast inte gå upp morgorna bara ligga i sängen tills det blir kväll och inte gå upp och sedan somna om.Har ingen att prata med det om ingen skulle förstå hur jag känner.Alla tror säkert att jag bara tycker synd om mig själv just nu. So what? alla ska ha en chans att trivas och säga vad de tycker.
Allt som folk säger på skämt till mig bryter ner mig långsamt och till slut orkar jag inte mer. Jag mår helt enkelt inte bra.


Slut med sånt prat ,idag hämtade jag ju min tandställning som jag nu ska i 4 dagar och sedan bara på natten.Den gör så jävla ont och jag läspar med den.
Efter det gick jag o Mamma till Stadium och köpte ett par vita skor från racemarine.Sen gick vi till Cubus jag köpte en gråtjock tröja där. När vi var på Cubus träffade vi en tjej som jag var ganska bra kompis med när jag var liten men jag har typ inte sett henne på över 3 år.Hennes Farmor o Farfar jobbar på samma gata som jag bor på (min gata är inte så lång).Alla känner alla här haha.Men det var kul att se henne.

Det har öppnat ett Ben&Jerry's glsställe här i Gamla Stan har redan ätit två glassar där och det öppna idag hehe.Så jävla gott.
Vill ha mer glass vi har det hemma men pappa är så himla sur på pappa o han på mig.Han sa att jag skulle sluta bry mig om tandställningen när jag skulle ta ut den men det gör faktiskt ganska ont.Då blev jag suuuuur.


Puss//Gabby <3

How to save a life :P

Har haft den låten på hjärnan hela jävla tiden,det är en av mina gamla favorit låtar :P.O själklart blev det inte bättre av att vi ska spela den på musiken.Jag kommer aldrig sluta sjunga på den ju!!
Ska snart gå ska till Tandregleraren eftersom jag har tagit bort min tandställning såmåste jag hämta en som jag ska sova med på natten,som man kan ta ut.Måste ha den så att tänderna inte flyttar på sig.
Mamma möter mig nog där efteråt för jag vill gå o kolla på ett par nya skor.

Puss//Gabby

RSS 2.0