DH soon :P

Hej hej


Idag hade jag matte prov tog den lätta delen, o självklart ska den första frågan var svår (kan inget om kilo o sånt det fastnar inte i mitt huvud).Var på väg att skriva "hjärnsläpp" på den frågan men det blev ett fint frågetecken.:P

Efter skolan idag skulle jag köpa nya skor fast först var jag o mamma tvugna att vänta på att Freddan skulle komma hem för pappa skulle ut o springa o han hade inga nycklar.Men som kom han aldrig men då träffa vi hans kompis som sa att han skulle till city o skulle spränga aceton-bomber.Men precis i tunnelbanan så träffa vi Freddan o hans andra kompisar. Han fick utskällning av mamma för han skulle ockxå ha vart hemm vid halv 5 o nu var klockan kvart över 5.SEn följde han med oss till Stadium.

Jag skulle köpa ett par vita skor men så sa mamma att det var opraktiskt.Så då tänkte jag köpa ett par svarta men så fanns det inte i min storlek ,såklart.Så då sa mamma att vi skulle kanske köpa ett par vita men då blev jag sur eftersom hon sa att det var opraktiskt? Hon får faktiskt ta o bestämma sig jue.

Men men när jag kom hem kände jag mig allmänt trött o hade ont i huvudet o ögonen banka.Fast nu är det lite bättre.
Måste gå ska se på DH <3333

Fuck the Braces

Hellooo


Idag tog jag bort min tandställning,ser lite rolig ut( enligt mig).Men det kanske därför jag inte har vant mig riktigt än. Tänderna blev väldigt vita efter hon hade tagit bort limmet och samtidigt försvann ju placket.
Har känt mig ganska kumpig idag iallfall vet inte varför haha.
Men men efter i skolan idag gick jag Sassa o Vicky till Skrapan där vi mötte Linn,Fika på EH som vanligt o självklart den tröga killen där.Som visst har pluggat i Miami,haha.Men det var kul iaf. jag o Vicky blev mänskliga paket inne på akademi bokhandeln innan de sa till oss.
När klockan var typ kvart i 6 så följde vi med Vicky till hennes cheerleading ,Vi kolla lite(du var jätte duktig <3).
Jag o Kinga åkte därifrån kvart i 7 typ.Jag hade fortfarande paketsakerna i ansiktet så folk på t-banan titta lite snätt haha.
När jag kom hem så titta jag lite på vänner sen hamna jag framför datan .
Nu ska jag se Spårlöst som redan har börjat.



Puss Gabby

Lat

I natt var jag uppe til fyra ,jag glömde att ställa om klockan först men sen kom jag på det. Man kanske undrar vad jag gjorde så sent ? Jag stängde av datan vid två-tiden sen fick jag värsta städsuget så jag sorterade hela min garderob haha.Men det blev faktiskt väldigt bra.
Jag vakna vid 13-tiden idag gick ner och fixa frukost med täcket om mig.Sen har jag latat mig framför tv:n hela dagen och sett Hogan knows Best.
Efter ett tag orkade jag inte kolla på tv längre så jag o pappa hade en dart-tävling.Vilket jag överaskande vann var helt säker på att pappa skulle vinna men men.
Åt pasta till middag efter det gjorde jag någon milkshake liknande sak.
Sen var det Gossip Girl som gällde:)


Såhär vacker var man när man satt frmför datan :P.


GB <3

Minnen<3

hej hej

Idag var jag på Vero Modas utförsäljning med Vicky o Sassa.Jag köpte en grön tjocktröja,En gul/blå randig tröja,vit/beige randiga shorts o ett par jeans shorts.
Vi åt på donken innan Kane va där !!haha.
Jag hann precis komma hem från t-banan efter allt det här för jag skulle ju på tennis med Nanna.Hon har fått e jättefin mobil o hon hade sitt gamla minneskort från femman,gud va kul det var!!.Det fanns massa bilder och obeskrivligt mycket minnen i de bilderna.När jag såg dom kom allt tillbaka,FLASHBACK!!(haha)men det är faktiskt sant . Nannis du måste bara lägga upp dom !! :)<33. De bilderna fick även en att tänka på hur man va då o hur man hade förändrats , jag brydde mig inte så mycket om allt så mycket förut och lät allt va som det vara.Jag är helt förändrad tycker jag...
Sen när vi gick till tennisen ,vi gick!! utan att springa till bussen ,så fick vi båda Jonas Brothers sug så vi gick och lyssna på dom på vägen dit typ.Vi sjöng högt,gud vad jag älskar dig <3. Alla minnen från sommaren när det bara var JB som spelades här hemma och mitt gamla rum,jag saknar det faktiskt lite .
JAG SAKNAR FÖRRA VÅREN allt var underbart,enkelt,perfekt då!! Alla jag spendera den med betyder så mycket för mig så att det inte är sant!!.

Jusste, i natt drömde jag världens mest underbaraste dröm ,vill tillbaka till drömmen.Kommer i håg det bästa i den. Kan berätta mer om den någon annan gång.

Min lillebror är jättestolt just nu han har köpt nytt vax som han går runt med hela tiden,ack ack ack.


ett år sen,nu!! ni kommer alltid vara söta :P <3

Det här köpte jag :

           
de är randiga egentligen


//gabby

Not so freakin' smart

Hello

Har precis tagit bort allt smink borstat o gurglat tänderna.Men precis innan jag borsta tänder var jag ju tvungen att ta ett chips . Det låg i påsen på köksbänken o typ skrek "Gabby ta mig!!".Om någon undrar är jag övertrött och borde inte ens skriva här :).
Jag hatar 00.00 fast det är över nu så det är okej hehe.
helt ointressesant inlägg från en trött Gabby.

gamla minnen hösten 07 :P

Trevlig Fredag

Hejhej


Har haft en väldigt bra dag idag.Fick VG? på svenska uppsatsen :D(nöjd).

Efter skolan gick jag ,Nanna,Sassa o Olivia till hennes mammas café,det var trevligt sen gick Sassa o Nanna .Jag o Olivia stanna en liten tund sen följde jag med henne till t-banan.SEn gick jag hem för att lämna av min väska o åka med pappa till t-centralen där mamma o freddan redan var vi skulle äta på jensens böfhus(vet inte hur man gör danska ön).Efter det gick min hela familj hem till Gamla Stan medans jag t-banan från centralen för att sedan möta Nanna på MO.Vi hade kul o kolla på bilder på datan från typ ett år sedan ska lägga upp några jag tog med mobilen från datan där på Facebook .
SEn börja vi kolla lite på Let's dance där sen följde jag Nanna till bussen sen hem.
Väl hemma satte jag på min fin fina GAP -fleece mina mjukisbyxor o läste FRÍDA.Nu sitter jag här o är inne på Facebook o chattar med den där killen i nian som är rolig att driva med haha.Känner mig jättetrött fast klockan bara är snart tio.
Imorron är det utförsäljning på Vero Moda som gäller :).


Hugs,Gabby <3


Det rinner mascara...

Vet inte hur men helt plötsligt börja gråta,alla säger att jag ska gå vidare men seriöst hoppar hellre ut från ett stup.Ingen vet hur mycket Kevin betyder för mig inte ens han :(.

Men idag så har jag vart allmänt klumpig bara på väg till skolan spprang jag in i en bänk o när jag o Laura var i Gallerian rasa kläder där jag var:P.
Åt pannkakor till middag,kanske inte så smart när man är känslig mot mjölk ;)Jag måste bara säga att min pappa har världens sämsta humor som e as kul :P.
Skulle egentligen ha gått till MO med Nanna ikväll o träffa Kim our BFF ;P men så blev det inte men det var ganska skönt att bara sitta hemma.Så det gör inget <3.
Imorgon kommer Dick till skolan ,han var sjuk idag.En kille i nian tror att han är en riktig person :Phaha.Jag o Jess ska skapa ett album på Facebook sen med bilder som vi ska ta imorrn :).
Í helgen blir det typ familje helg om inget annat dyker upp!!

puss puss gabby <33


KOmmer alltid finnas där för er Me-Sisters BILD:Nayeli

Vet inte...

När allt känns bra, så aka ju allt bara bli skit hatar mitt liv igen .Vad har jag gjort ?? :'(

Aja va iaf hemma hos Sassa idag med Kingao Vicky vi åt våfflor.När vi va på hemköp gick Vicky runt med en baguette som kuk haaha. Efter ett tag kom Nanna vi alla va hemma hos Sassa ett tag.
Sen mötte vi Jess på slussen vid 18-tiden för att gå till MO. Jag Sassa o Vicky ställde oss vid några typ män??haha och låtsades var med i konversation en av dom rökte,blää!!haha.
När vi va på MO gjorde de typ några slags kondom saker Jessica o jag gjorde facebook åt en adda Dick Olsson!.
Nanna o jag blev BFF med Kim som jobbar där,haha.Allt var bara allmänt flummigt.
SEn åkte Nanna ,Vicky o Sassa hem så jag Kinga o jess gick runt i GS.Efter ett tag var Kinga tvungen att gå,Jess o jag gick hem till mig en stund sedan var hon tvungen att gå.
Nu har jag typ precis ätit en ganska sen middag,ska göra läxorna o lägga upp bilder:).

Jag o Dick haha Vicky o Kinga




Puss,Gabby<33

 

...

Ska snart duscha har precis tittat på DH o Christine mednas jag gjorde läxorna kom egentligen int ihåg vad man skulle göra men gjorde något.
Jaja e inte så trött men mamma kommer väl bli sur att jag sitter framför datan.

Godnatt iaf,gabby

Flumm på Mo

Vem kan man lita på om man inte ens kan lita på den personen man litar på mest i hela världen?


Idag var det en vanlig dag i skolan,men asså vårt väder e så himla konstig?? först soligt sen snöar det .
Aja efter skolan gick jag,felicia,Vicky,jessica o nanna till MO men vi fick inte stannar där så länge eftersom vi inte går där längre :P
Efter det så gick Jess o Felicia hem.När jag nanna o vicky va på stortorget kom Kevin o hans kompis som jag inte gillar så jag orkar inte skriva hans namn.Jag e inte lessen på Kevin längre men men.
Vi åt på Vapiano o såg FF(HAHA).Men sen gick vi till MO igen och börja gapskratta åt en sak hehe tänker inte säga vad :P
Efter ett tag gick Vicky då åt jag o Nanna våfflor och blev på världens flumm humör,måste bara nämna Oskars fin fina gustav siden kalsonger :P haha o Kim som det bara slant saker på.HAHA.
Snart börjar DH eller om en halv timma :D
Sen kan jag säga att jag e riktigt sur på den person som vart inne på min FB o skrivit en sak :@!!

Puss puss Gabby <3


Måndag :)

En vanlig dag i skolan ,tråkigt. Efter skolan kom Linn dit först leta vi efter ett stålle att fika på men hitta inget så det blev Wayne's där Vicky var med sin mamma :).Efter det gick vi o okllade i affärer på Götgatan och jag var jättekissnödig.Vi prova massa klänningar på Gina där vi även träffa Kinga o hennes mamma.
När vi va på väg in till Gina träffade vi Nanna o Tommi som var på väg ut därifrån så såg vi Typ Kevin,Sebbe o dom där :P.
Jag köpte lite choklad o blev halft speedad.'
När jag har vart hemm har jag pluggat samhälle,tråk.

  
PS.Alla klännigar var inte super snygga direkt ;) D.s

Puss puss gabby <3

I'm so Bored

Gör så här:
1. ta fram din mobil
2. bläddra igenom din inkorg
3. stanna när du har räknat till fem
4. gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvänn va otrogen mot dig?
Vad gör du?:)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vilka kapitel har vi i glosor till spanskaprovet?
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Har du sett Dirt än då pösss:)

4. Vilket sms blev du mäst berörd av?
´Har du möjlighet att ringa mig?: / <3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ring mig
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men snälla kan ni snabba på
7. Vilket ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Är det någon som vill åka med mig till Mary?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Det är synd att en sån fin skatt som du måste trollbindas av ett sjögräs strå ;)
9. Vad skulle du göra om du fick MVG i alla ämnen?
Förlåt men jag pallar inte skicka brevet:Pvidare..
10. Din mest romantiska replik är:
MM



E´n liten o ful Gabby jul 2007:Phahahahaha

Min Helg

Fredag-Söndag


Fredag:
Va i skolan som vanligt efter skolan gick många till Belle,sen gick jag Kinga o Vicky till The English Shop och köpte jelly beans :) Fast jag va sämst på att ta allt hamna typ på golvet hehe.
När vi gick därifrån träffa vi Elmer o Vidar haha.Sedan åkte vi hem på t-banan träffa jag o Vicky några störande små tjejor som enligt dom levde lyxliv (yeah right) haha.
När jag kom hade jag så himla tråkigt så att det inte var sant så jag smsa lite med Nanna så åkte jag hem till henne ,vi åt sushi.
Nanna i fönstret <3

Lördag: På dagen köpte jag Nannas present och shoppade lite och hitta en kjol från Monki men den köpte jag inte. Vid 4-tiden åkte jag hem till Nanna eftersom vi skulle på tennis innan hennes tjejmiddag.Men så hade vår tennis tränare typ stukat elr vrickat foten precis innan vilket vi inte visste.Fast Vicky fick var våran Coach.Efter det duscha vi där på tennisstadion.
Efter det var det tjejmiddag hemma hos Nanna det var jättekul,tack Nannis<3.
Jag,Kinga o Vicky sov över där :)

Nanna o Linn                      sassa<3

Söndag: Jag gick från Nanna vid 12 för att möta mamma vid segel hon skulle lämna Freddan o hans två kompisar på bion dom skulle typ se Kenny Begins.Mamma o jag åt lunch på Sandy's.
Sen gick vi och kollade lite i affärer på drottninggatan,jag hittade en jätte fin t-shirt inne på PUB.Men mamma ba: den får du önska dig .Hallå jag fyller år i Juli??
Men jag köpte en t-shirt från Zara o en kofta/tröja från JC.
Olle(freddans kompis ) följde med hem så titta vi alla på Patrik 1,5 , Den var väl okej.
 Om en kvat börjar Gossip Girl som jag bara måste se ..
Mina nya tröjor <33

Puss Puss ,Gabby <3

Ingen Rubrik

hej hej

Kan bara säg att jag är sämst på att köpa jelly beans :O
Sitter här o har tråkigt o lyssnar på Unwritten,för den påminner mig mycket om förra våren!! som var perfekt enligt mig!!.

Berättar om min dag sen :P

en bild från förra våren <3

Jelly Beans

hola

Jelly Beans,is the most fucking best thing in the world.Aja var i söderhallarna med Kinga,Sassa o Vicky gick till The English Shop för Vicky skulle köpa Jelly Beans o Jag köpte Starburst.Efter ett tag var Sassa tvungen att gå på gitarr såjag kinga o vicky spelade in filmer med Jelly Beansen det var kul:P.
Idag  var jag oxå hos tandregleraren(missa engelskan,perfekt!!).Jag kanske ska få ta bort min tandställning om två veckor,TVÅ VECKOR!!!!!!!!.
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på fredag på tjejmiddagen kanske den nya klänningen från Gina Tricot åhhh jag vet inte!!!!!!!!!!!!!!.
Mamma kom precis hem med Ella hon är ny klippt så hon har typ ingen päls längre haha , hon e inte min lilla tjokis längre ju!!
Jusste jag sitter och nördar o lyssnar på BSB,kan man bli nördigare ?? Svar:nej!!.Men faktiskt jag fastnar för som gamla låtarna för det är de man har mest minnen med.Så fort jag lyssnar på någon av dom gamla låtarna som jag lyssna på som liten kommer jag ihåg allt som igår ,alla minnen :)
Haha idag på väg hem i gamla stans t-bana såg jag den dära killen som har gått i storkyrkoskolan som hade värsta mörka ringar runt ögonen ju!!,Bara några som fattar hahahaha..

Puss Puss,Gabby<33


Vår

hej hej


Asså idag är det den första dagen det faktiskt känns som vår tycker jag ,det är fortfarande kallt men det är ändå sol!!
Aja idag efter skolan shoppade jag lite med mamma det blev ;en ljusblå t-shirt,ett par ljusa jeanstights,ett par solglasögon,en randig klänning,en mascara och ett nagellack(bilder kommer sen).
In
nan jag träffa mamma vid tre-tiden så var jag lite med Kinga,Nanna,Sassa,Vicky o Hanna runt medis o söderhllarna eftersom Kingas mamma jobbar där :).
Min dag har inte vart så intressesant ...Jusste!! fick tillbaka våra historia prov idag fick VG ,faktiskt väldigt nöjd jag var bara en poäng från MVG :P
Tänkte städa mitt rum som inte är liiite stökigt,det här är nog första gången jag städar rummet med vilje hehe.


Puss Puss ,Gabby <3


Haha en urgammal bild på mig ,mina kusiner o faster :P eftersom jag e bebis o jag antar att det är på mitt dop :P

Skrapan-as usual

hej hej

Dagen har vart precis som en helt vanlig måndag alltså ; Vakna,skola,skrapan,hem,middag o nus itter jag här :P
Ne men det var kul i skrapan fast det var några jobbiga 98:or där som typ förföljde oss :/ haha Nannas braiga smeknamn på en av dom :Kötbullen!! ,Han såg ut som en blond Sebbe haha.
Vi fika på Espresso House som vanligt,först va tjejen där men precis när jag skulle beställa kom den sega killen som är så himla seg!!!!!
Aja men det var trevligt :)ändå


Puss Puss,Gabby<33

Ska typ sova

Har precis dushat o allt det där,jag råka svälja munskölj det var fett starkt(jag rekomenderar inte. Aja ville sjunga i duschen somvanligt men hela familjen låg ju typ o sov (haha).
Om min mamma fick veta att jag satt vid datan nu skulle hon lacka sönder men nu ligger hon och snarkar i mamma o pappas rum.
Asså jag vill inte sova men jag måste stänga datan och då har jag brist på nåt att göra,får väl sitta o ha tråkigt

Godnatt

Obsessed

Hej hej


Har typ inget att göra just nu hehe. Igår sluta det med att jag sov över hos Nanna med Linn efter tennisen egentligen skulle jag bort till några tråkiga personer.Vi spela Urban Jungle ,Nannas livlinor var roliga haha "chiliness hapiness".Sen gjorde vi några pysselsaker.Hahha det var kul,jag kom väl hem runt 16.00 idag.
Har kollat på Gossip Girl och lite sådant.
Jag har kommit på om jag lyssnar på en låt så måste jag höra den typ tusen gånger igen haha idag har det typ bara varit gamla låtar. T.ex. I'll be missing you,Someones watching over me ....och Right round men den är relativt ny men men
Imorron fyller Olivia 13 år :).
Nu ska typ dusha.


//G<3

Tennis o Godis

hej hej

Nu ska jag snart gå o möta mamma o Freddan för att köpa godis nånstans.Sen ska jag på tennis med Nanna som vanligt men den börjar inte förrens om 2 timmar typ. Så nu måste jag börja packa i ordning mina saker .Jag orkar inte byta om där idag så jag har på mig mina saker på väg dit:D.



//Gabbbbby

:/

Var som sagt på begravning idag ,hade på mig en svart kjol som e jätte gammal som jag drog upp i midjan så att den fick högmidja ett svart linne en gråkofta o ett par tajts.Att vara på begravning får en att tänka på hur kort livet är och att man måste ta vara på det.Jag säger alltid till mig själv att jag ska ta vara på det me gör aldrig det :p hehe.
Jag såg på typ "sneak a peek" av the city .Det fick mig att tänka om jag var i en knipa vem skulle jag kunna ringa som kommer på en gång utan att tveka??
Jag har verkligen varit tankspridd idag.
Idag har jag även varit ständigt hungrig haha, jag åt en hamburgare o en mcflurry innan begravningen .Sen blev det sushi där efter o tårta sen kom jag hem o åt en macka så jag är verkligen proppmätt.
Även de gladaste låtar kan göra en ledsen o påminna dig om det förflutna ...


Puss Puss,Gabby <3


Hahah Freddan har vörsta lockarna :P <3

Kenny Begins

Hola mis amigos


Har precis kommit hem elr inte precis har ätit lite paj.Har varit på bio med Nayeli ,Kinga o Sassa vi såg Kenny Begins , från den där tv-serien Kenny Starfighter.Haha,Björn Gustafson var med i den :P.Jag har lite ont i magen åt för mycket godis.Men det har vart en rolig dag idag.Fick biljetterna av Olivia som inte själv kunde gå,tack tack.
Vicky fyller 13 år idag!!!!Grattis till henne ,den underbara tjejen :P <33333.Jag o Olivia ringde o sjöng för henne imorse sen efter skolan fick hon en temptation glass av mig :) .men hon ska få sin riktiga present sen ...
Hade spanska prov idag oxå kanske inte lika kul men men det gick väl ganska bra .
Men efter skolan så gick jag ju o köpte Vickys glass men sen så mötte jag Nayeli o Kinga vid medborgarplatsen ,Då kasta Nayeli tänkte Nayeli kasta snöbollar på nåra blattekillar o jag märkte inte att deras kompis gick förbi så jag sa
"ohh kolla vääärsta tjockisen ju" Sen märkte jag att de var kompisar när de börja jaga oss så vi sprang in på bibblan där ,det var lite läskigt haha.
Imorgon ska jag på begravning så jag får gå tidigare från skolan ,jag gillar inte att ha på helsvarta kläder .Sen imorron har jag även utvecklingsamtal,tror att jag kommer få lite skäll för tuggummi o läxor hehe + att det är fredagen den 13 imorrn hur ska det gå??

Solong ,Gabby <3333

nayeli :Pkinga o sassa

Godmorgon

Hej hej

Nu siter jag o spelar rebubbled och väntar på att Jess ska komma ,vi ska fira Vicky som fyller år imorgon . Vi har studiedag idah så vi är lediga .Jag borde klä på mig men jag slänger bara på mig ett par jogginbyxor när hon kommer :D
SSkriver om dagen senare.


See you later alligator <3
En gammal bild på mig haha

Kevin




Jag saknar dig ¨så otroligt mycket ,Det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på alla minnen vi har haft. Visst, du har dina nya kompisar och kommer säkert inte ihåg mig.Jag kommer alltif älska dig som min underbara bästis men jag saknar dig . Livet utan Kevin skulle kännas helt meningslöst ,just nu känns det så för mig MENINGSLÖST.Jag älskar mina andra vänner otroligt mycket också.Men du var min första vän och mitt allt ända sen dagis.

Tettan o Bettan?
Alla övernattningar?
Kurragömma?
När vi gled i ditt badrum?


Jag hatar att inte träffa dig, Ingen förstår hur mycket jag saknar dig.Jag gråter när jag tänker på dig<3

Jag kommer alltid älska min bästa kompis Kevin Kohr även om inte han gillar mig :'(



gabby<3





Hata plugga

Hola

Jag hatar att vi har spanska prov på torsdag ,har typ inte börjat plugga än Att plugga är det värsta som finns efter ormar :P.
Idag efter skolan gick jag typ direkt hem , men gickt ill Belle med Vicky först sen köpte jag en bulle i tunnelbanan . Sedan åkte båda hem men det blev ju bara en station för mig.
Inte så intressant inlägg.


Mood right now: allmänt lessen.



Ses,Gabby <333

I don't like mondays

Hej hej

Idag e det måndag (hata måndagar).Det hände väl inget rolugt i skolan speciellt .Efter skolan kom Linn upp till vår skola så jag ,Kinga,Sassa,Vicky och Linn tänkte gå och fika på Eh som vanligt men det slutade med donken ,vilket jag inte gilla men men .Sen gick vi vidare till Skrapan och spendera ganska mycket tid på att åka på räcket på rulltrappan hehe tills en vakt kom.Då skulle Vicky på Cheerleading.Jag,Kinga och Vicky åkte Tunnelbanan hem men Kinga tog en annan linje.
PÅ onsdag är vi lediga .
På torsdag fyller Vicky 13 år!!!


Två heta bilder från omklädningsrummet hahaha

Jag o Linn medans de andra var på toa haha

Puss,GABBY <333

När kommer dom tillbaka!!??

Asså jag dampar sönder snart om inte vi får våra kanaler tillbaka snart har inte sett på tv på 2 veckor,det är ju fet jobbigt ju.:P
Aja igår sov Jessica,Kinga,Nanna och Vicky här.Vi såg Scary Movie igår kväll ,Jag älskar dom filmerna hahaha. Och imorse sminka sig Nanna till Orange Face och sa att jag också skulle göra det så vi blev Orange face båda två men det syntes mest på Nanna haha.Men vi tvätta bort det innan vi gick och åt lunch på Taco Bar .
Sen när Nanna hade gått så såg jag på white chicks medans jag plugga historia då blev mamma lite sur men aja .

Puss,Gabby <3

Friday

hejhej

Kan börja med att säga at jag har blivit besatt av den här låten: Do the panic- Phantom Planet.
Efter skolan idag klättra Jag,Jessica och Vicky över stängslet till det där höga huset igen sen kom Nanna och Kinga som skulle hämta något på Kingas mammas jobb tror jag :S.Så satt vi högst upp och gjorde lite allt möjligt sen var Vicy tvungen att gå.
Efter vi hade kommit ner gick Nanna hem till Felicia.Och jag,Kinga och Jessie skulle komma på nåt att göra men sen gick vi typ till ungefär vid björnsträdgård,sen kom vi på att vi åker hem till mig. Vi lekte kurragömma hehe och jag och jessica gömde oss i pappas affär och det tog ett tag för kinga att hitta oss:P.
När dom hade gått satt jag framför datan sen åkte vi till mina kusiner för Kim har fyllt sjutton.Det var trevligt men jag åt nog lite för mycket ,för jag fick lite ont i magen.Vi körde Wii fit vilket jag inte var direkt bäst på.PÅ väg hem därifrån prata jag med Jessica på telefonkuligt va??:P.
Jusste fick tillbaka Matte-provet och Engelska.provet  idag -gick bra pådet ena men inte lika bra på det andra hehe.
Imorgon är det öppet hus efter det så ska jag och Nanna på tennis sen ska några sova här :)

Pussss,Gabby <3

Bullar

Dagen har vart som vanligt bara att jag var ovanligt trött eftersom jag somna liiite för sent igår men ändå. PÅ väg till skolan hitta jag och Jessie en ny love ,i en ny affisch hon tog den vi hitta då jag skulle ta den andra efter skolan men då fanns den inte kvar sorgligt, men sant. :P
Efter skolan tog Nanna ,jag ,vicky och Jessica en snabbfika på wayne's  fast det var bara jag o Nanna som köpte nåt :). Sen åkte jag hem till Vicky vi baka bullar till öppet hus,jag åt väl lite för mycket deg för jag har lite ont i mage hehe. Nu måste jag dusha sen ska jag göra matte läxan innnan mamma dampar sönder (och det är inte kul,kan jag säga )
Jag och den fina degenSöta Vicky <3


Puss,Gabby <3

090304

Wazz poppin'

Skolan var tråkig som vanligt inget annorlunda direkt.  Men jag o Vicky gjorde världens bästa historier på engelskan man skulle typ ha who, which och that ,vet inte om jag kommmer ihåg båda men :
My girlfriend Inga .....(kmr inte ihåg ).Inga has a lizzard who is pink and loves Pink the artist .But Pink hates Pink but loves Vicky .Vicky who is saying "so what" out loud  has a grandma who is saying in swedish "svetten lackar".Inga who likes Vicky's grandma is not a good singer .
Hehhe kommer inte ihåg typ alla ord men den var typ såhär :P.
Kan försöka med den andra :
My boyfriend Bob who is "Byggar Bob" Has orange hair . Bob has a green dog who is "Byggar Dog"......KOmmer inte ihåg mer kan skriva klart den imorrn.
Följde med Nanna till hennes mammas jobb som också ligger i Gamla Stan och drack en kopp choklad (vet inte hur många koppar jag har druckit där men det är alltid trevligt ;) .Vi höll på lite med Gympasaken jag lottade mina lag som jag ska ha i min lek .Min lek kommer seriöst bli sämst .
Jusste på väg dit så träffa vi några trevliga personer ;) så Nanna var tvungen att visa sin fina tröja för dom och inte diskret direkt haha . Jag tror nästan att han blev wannabe Gabby där hahaha (ni som inte fattar det e ehh hmm svårt att förklara ). Men några vet vad det är haha.Nanna och Jag var väldigt flummiga vi hade gått från slussen med Olivia som tyckte vi va galna :P.Hah älskar henne även om hon tycker det ;)<3
Jag vill ha en ny skolväska vet typ vilken jag vill ha men kommer aldrig hinna köpa den känns det som.
Nu ska jag egentligen jobba på min Gympalek och hjälpa min mamma som sitter på golvet här i mitt rum att städa det men vet inte riktigt om jag orkar haha *lat*.
Gud vad jag längtar till sommaren träffa kompisar,Malta,Frankrike och massa kul + min födelsedag som är om exakt 4 månader o 5 dagar inte så långt kvar ;)

Pussisar,Gabby <3


Sur

Hellloooo

Allt har vart som vanligt idag typ haft tråkigt i skolan fick sämst på fysiken men aja iaf. inte underkänt . Fick en lapp med Tor av Jessica som jag har satt upp i bänken vi måste bara gå och se honom nästa helg :). Efter skolan så åkte Jag och Nanna till gallerian för att kolla byxor Nanna köpte ett par fin fina chinos.Sen gick till Donken o köpte en McFlurry ,jag älskade McFlurry med Oreo det var så himla gott.
Ikväll kommer jag missa DH ,fan vad det suger !!! Vi har typ inga kanaler  föruton ettan och alla dom.
Just nu sitter jag och chattar lite med Olivia :D.

Puss,Gabby<3

...

Hellu

Idag börja skolan efter sportlovet lite trögt som vanligt men det var lite roligt i omklädiningsrummet efter gympan iaf. haha ,lättroad som man är .
Jag är fortfarande väldigt sur på att våra kanaler inte har kommit tillbaka och at jag inte kan ringa eller smsa från min moblil så måste göra det från mammas inte så roligt).
Efter skolan kom Linn upp till skolan så gick Jag,Vicky,Kinga och Linn och fikade på Espresso House i skrapan .Det var den sega killen som jobbade som vanligt .Asså han är fett seg det tog typ 500000000 år innan han var klar med min och Vickys bagel .Samt förra gången gav han mig fel sak än vad jag hade beställt ohh frustrerande.
När jag och Linn hade gått av i Gamla Stan såg vi Sebbe,Kevin och typ deras kompis på andra perrongen så vi sa hej :p och ja ,sebbe jag har blivit vääldigt lång ;).Har typ inte växt på ett år liksom??.
Jusste glömde säga att jag såg en jätte söt kille när jag åkte skidor men vet inte vad han hette så Olivia döpte honom Snowboard haha bara för att han åkte snowboard :P.Men kommer nog aldrig få träffa honom igen hehe.
Imorgon ska jag och Nanna kolla byxor efter skolan sen måste jag plugga historia o lite sånt.

Bye,Gabby <3

Trött

Hejhej

Har preciskommit hem från att ha åkt skidor bara i helgen men jag är fett trött och klockan är ju bara 20.00.Jag var typ super speedad i bilen på väg ´hem kanske därför att jag hade ätit godis.Men jag satt och sjöng med ashögt och var helt wild & crazy:P.Jag sluta sjunga när mamma fick ont i huvudet (snääl som jag är).

Jag är också sur för att våra kanaler här hemma funkar typ inte så jag missar Gossip Girl och jag kommer förmodligen missa 90210 imorgon också.
Imorgon ska jag lägga upp lite bilder från mitt lov eller så gör jag det på tisdag får se om jag orkar hehe

Bye,Gabby <3

RSS 2.0