Någon som vill hoppa framför en bil med mig ?

Så känner jag när mitt liv suger.Just nu gör det.

Jag hade världens bästa dröm inatt,den var så perfekt om du var jag i den skulle du verkligen inte velat vakna.Jag var typ på landet sen bodde det typ massa killar i min ålder där, som typ åkte skateboard på vägen ,vilket är ingen logik alls eftersom det är en grusväg?.Men ah,alla var typ skatekillar.Men det var bara en som var snygg han hade typ turkos mössa och byxor,så sjukt snyggt. Och självklart så kände vi varandra jättebra.
Det var inte hela men orkar inte skriva hela.Tror ingen skulle fatta då heller men aja.
Seriöst mitt liv känns helt värdelöst just nu.
Känner mig inte som vanligt.
Och som vanligt när jag känner så här tänker jag tillbaka,när ska jag lära mig att glömma?

Ingen behövxde egentligen läsa det här.För jag bara kände för att skriva ner det.


Jag vet väl inte vad som ska står här,hmm jag satsar på rubrik!

Hello.

Jag är jättelessen att jag inte hunnit blogga så mycket.Men Karro har ju vart här, så man glömde bort bloggen lite ;).
Karro kom alltså i torsdags morgon, på torsdagen träffa vi Vickan,Matilda,Ebba och Jossan på t-centralen.
Vi åt på en kina resturang vid odenplan,dom hade sushi också.

Sen igår så gick jag och Karro till götgatan på förmiddagen för att kolla i affärer.Fick hem lite saker. Sedan åkte vi till t-centralen och åt på sandy's, vi kollade i affärer i gallerian men efter ett tag så hade vi vart i typ alla så vi satte oss ner och väntade på Matilda.
Vicky och Linn var också i gallerian så vi hann med att hälsa på de med.
När vi hade ätit vår glass gick vi hem hit, Matilda kolla i mina skolkataloger haha.
Sen vid 6-tiden var hon tvungen att gå.
Efter vi hade ätit igårkväll gick vi och hyrde the proposal och köpte godis.
Nu på morgonen såg vi den en gång till innan jag följde med Karro till Centralen.

Jusste jag fick mina UGG's igår.Happiness!!


Baaaaaam -.-

Som vanligt har jag varit seg hela morgonen och stressat den senaste kvarten.Men jag har ingen annan än mig själv att skylla på.
Nu ska jag typ om fem minuter åka till t-cenrtalen och möta Karro.
Fast just nu sitter jag och lyssnar på en låt som Kim spela på sin ipod på landet...Den är verkligen beroende framkallande :D.

´

Samhälleskunskapsboken next stop!

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och försöka plugga samhällskunskap även fast jag bara kommer ta upp frida.Men det är värt ett försök eller hur?

Så godnatt alla mina vänner där ute!


Oerhört läsvärt ... höhö

Hello!

Ska åka hem idag,för imorgon kommer ju Karro :D.Imorgon ska vi även träffa Ebba,Jossan,Vickan och Matilda.Very kul ;).
Just nu har jag astråkigt både Kim och Mimmi sover. Och jag och Ivar sitter vid varsin data.
Om ni undrar kallar jag min mormor och morfar för deras namn .
Har verkligen inget intressant att skriva.Eller jo vi baka finskapinnar igår ,intressant eller vad? :O

Aja nu ska jag sluta svamla.


lalalalala.

Hola!

Sitter på landet, men eftersom jag är inne på min mormors data så blir det inga bilder.Eller jag kan ju kolla om hon har några gamla bilder från way back.
Men somsagt jag och Kim kom ut hit typ vid 7-tiden.Då åkte vi och handla på flygfyren med Mimmi.Och jag fick se Norrtäljes fjortisar,fett balla dom va höhö.
Smart som jag är har jag med mig 2 jackor och 2 par skor.Så jag vet inte hur jag ska få med mig det hem på onsdag morgon eftersom jag ska åka buss då med.Men jag hittar väl på något säger vi.

Fanns inga bilder på datan,emn jag tar väl från facebook sen. :D.


Landeeeeet!

Tjaaa.

Ska snart ta t-banan till tekniska, för att ta bussen med Kim,min kusin ut till landet.
Jag tänkte på en sak det är ju helt kolsvart ute, asså jag vet att man ställde om klockan inatt men ändå!Känner mig inte så lockad att gå ut i mörkret direkt.Men å andra sidan är det väldigt upplyst och mycket folk i gamla stan.
Men nu bär det av mot Vettershaga!


Nej,nu måste jag klä på mig!

Shit vad jag är seg och jag som ska åka till landet ikväll med buss,glö att jag visar mig för allmänheten hur jag ser ut just nu.

Jag har mina stunder ibland,you know ;).


höhö.


RABIH!


Han är ju grym!Me love his ögon :D.Absoluta favoriten.

Little Miss Sunshine


Kollar på Little Miss Sunshine på 4:an,har sett den förut men jag tycker om den.
Den är lite konstig men den är rörande hehe...Fast grym!
Jag vet jag har annorlunda filmsmak ibland. ;)


Jag hitta ett par skor :D

Hejsan allihopa! höhö...

Innan vi kom iväg imorse var både Freddan och Mamma skitsura på mig för att jag aldrig blev klar och satt fortfarande i morgonrocken helt ofixad när de ville gå.Men tillslut gick jag upp till mitt rum och fixade mig.
Vi åt först lunch på taco bar i slussen gallerian,sen så gick vi runt på götgatan.Köpte 2 linnen och en brun stor halsduk inne på gina tricot.
Jag har köpt en bok också,jag har inte läst på evigheter typ men det är bra att ha med till landet imorgon.
När vi var inne på ett bageri typ vid skanstulls tunnelbana skulle jag ta en nummerlapp så att man kunde beställa.Och självklart drog jag hårt i en lapp men då var det inget motstånd så massa lappar åkte ut,alla kolla på mig och jag börja skratta hehe.Jag är helt enkelt född smidig.'
Sen på vägen hem gick vi tillbaka till slussen gallerian och jag hitta ett par svarta skor på eurosko och så la vi undan en jättefin väska.

Bilder kommer väl i framtiden :)


Stan nästa!

Ska alldeles snart gå ut på stan med Mamma och Freddan.Men först måste mitt hår torka så att jag kan platta det för min hårtork är sönder tror jag... Hehe.
Ska köpa ett par skor dvs om jag hittar ett par men det gör jag förhoppningsvis ;).


Höstloooooov!

Hej Hej

Imorse börja dagen med att sitta i kyrkan och fira fn-dagen,vi sjöng väldigt vackert på psalmerna höhö.Var så generös att jag gav 1,50 kr när dom kom med dom där ggrjejrna man ska lägga pengar i ;).
Fatta inget på fysiken men det är ju inte så ovanligt,men asså han lägger till massa nollor typ hit och dit det är inte logiskt helt enkelt.
Ligger fortfarande efter på musiken med basen även fast jag inte har missta en enda lektion,men jag är ju helt omusikalisk sen så prata jag kanske lite och då sa hon att jag skulle fokusera men det är ju så sjukt tråkigt hur ska jag kunna fokusera då?.
Sen hade vi Elevens val och jag har ju hemkunskap.Så jag och Nayeli baka muffins med ga i nian men fröken brände dom.Jag tyckte inte de var så goda om man säger så.
När jag skulle gå hem från skolan och gick på götgatan såg jag Johan Palm hahah.Om jag hade sett honom för ett år sen skulle jag typ flippat ut.Men jag fattar inte att jag tyckte han var bra? Aja ibland kommer man på sig själv lite sent.

Somsagt nu är det höstlov!,så jävla skönt att bara komma bort från skolan för jag har börjat tröttna på att gå dit varenda dag.

Nayeli at hemkunskapen.

Dagens:
T-shirt(ny)-Topshop
Vitt linne-Gina
Jeans-Monki

Och ja, jag hade strumpor och en kofta till ;).


Seeeeeeg torsdag-.-

Tjaaaaa

Vet att jag har varit sämst på att blogga de senaste dagarna,men min dator cp:ar sig så jag måste va inne på datan i arbetsrummet inte för att det stör mig men jag gillar min ;).
Imorse hade jag utvecklingssamtal,gick väl helt okej me jag slarvar med läxorna i några ämnen.Men jag är aktiv till skillnad från alla andra möten vi har haft sen femman,jag räcker faktiskt upp handen haha.Och så tyckte han att jag satsa mer på det sociala än skolan men aja.
Dagen har faktiskt gått riktigt segt vilket är lite annorlunda eftersom torsdagar brukar typ gå snabbast.
Efter skolan följde jag med Vicky till Swedbank för hon skulle fixa sitt kort,sen gick vi till gallerian och jag köpte min vackra t-shirt från topshop ;).
Sen när jag skulle ta t-banan hem från t-centralen kom jag på att jag lika gärna kunde ha gått det var asmycket folk jag hoppa två tåg och det gjorde jag rätt i för det sista va minst fullt.Även fast jag redan skulle h varit hemma om jag hade gått ;)


...

Kom precis hem från kusinerna efter att firat min kusin,orkar inte skriva nu blir det farmville,läxa och sen Dh :D

Onödigt!

Tja.

Har egentligen inget viktigt att skriva.
Idag var jag i skolan som vanligt vakna ovanligt tidigt imorse,och sen när jag skulle gå till skolan upptäckte jag att det regan och bad pappa slänga ut en mössa genom fönstret.Men mitt hår blev ändå lockigt men det var värt ett försök.Och ändå blev det inte så lockigt jämfört vad jag egentligen har :/.
Jag skulle ha gått till tandläkaren,men jag spenderar way to muck time där redan så jag orkade inte idag så jag smsa mamma att jag inte skulle gå,hon kunde inte direkt komma till skolan och tvinga mig?.
Under spanska fick jag jätte ont i armen och den svullna upp lite,men såklart var syster på möte när ja skulle dit.Men det var nog inget egentligen,fast det gör lite ont nu men inte lika mycket.
Gick hem direkt,som vanligt numera men ja tycker faktiskt att det är riktigt skönt att bara få va hemma.
Har geografi prov imorgon borde på plugga men det var ju bara sju sidor och inte alss svårt haha.
Och jag har varit sämst att ta bilder,men det faller inte naturligt för mig att ta bilder det är såååå sjukt tråkigt hehe.Så jag tar en av Olivia :P.

Jag och Olivia igår.Vi var fett heta,Olivia var så rolig med brillorna :P.


Trrrrrrrööööööttttt

Hola.

Har inte orkat eller haft lusten att blogga idag men snäll som jag är gör jag det idag ändå.
Igår gick jag och la mig tidigare än vad jag gör på skoldagar eftersom jag hade brist på att göra något.
Sen imorse vakna jag gick ner med täcket och la mig i soffan,men där hann jag inte ligga länge för sedan va jag tvungen att gå upp och klä på mig för att åka till tennisen.
Efter tennisen ringde jag Olivia och ndra var hon var eftersom jag,Sassa och Olivia skulle till Vicky för att håla på med vårt grupparbete till gympan. Olivia skulle bli skjutsad så hon och hennes mamma plocka upp mig vid stadion för att sen åka hem till Vicky.
Shit vad vi har skrattat idag,och bara så att ni vet Olivias pappa heter Branko! Hahah ingen fattar nog men aja var man där,var det kul :P.
Nu sitter jag hemma och har tråkigt, väntar på att Olivia ska lägga upp bilder på facebook.
Sen blir det mat och Gossip Girl :D.


The ugly truth

Kom precis hem,säger vi.

Dagen har jag spenderat with Olga,senast vi sågs var the voice så alltså 2 månader sen.
Först var vi hemma hos henne tills vi skulle åka och hämta ut våra biljetter till bion.
Vi köpte godis och sen så gick vi in på stadium (?).Och när vi kom ut därifrån regna det så vi gick till biografen.
Vi satte oss på en bänk.Träffa Linnéa Nayelis kompis har träffat henne två gånger nu efter picknicken.Först på grönan och sen idag :).
Vi såg The Ugly Truth,den var rätt bra.
Sen åkte vi direkt hem och sen när jag kom hem hade mamma och pappa satt upp mitt nya skrivbord så sjukt snyggt (kanske kommer bild imorgon).Seriöst jag är jävligt nöjd över mitt rum just nu.


IDOL <3

Sitter och glor på idol,Visst är Rabih cp grym? Min favorit från början och Calle,Tove och Reza dom andra är dåliga enligt mig.Mohahaha.Jusste var det någon annan än jag som såg den där tjejen som gick ut nian för två årsen i publiken,hon med långt hår? :P
Jag är lite annorlunda just nu om man säger så :D

Finally Fredag

Tja!

Min dag har inte vart super men men.
Imorse när jag och Freddan gick till skolan tävla vi alltså sprang så när båda hade kommit var vi lika sluta.
Fatta absolut inget på matten håller på med ekvationer,alldeles för svårt för mig.Sen på kemin skulle vi typ bränna något vilket va rätt kul.
Dagen flöt väl på sen på lunchraste gick Jag,Vicky och Nayeli till götgatan för att kolla mössa till Nayeli.Men när vi satt inne på gina så glömde vi bort tidenoch när vi kolla på klockan var den 12.50(den tiden börjar vi).Så vi sprang ända till skolan och hann precis.
Körde bas på musiken och det går fortfarande lika dåligt även fast jag övar.Jag är helt omusikalisk.
Jag gick direkt hem,var trött idag och det regna så mina skor läckte in,inte så trevligt.
Väl hemma har jag bara suttit och nördat as usual.


Jag är en grym skrapare!

Nayeli hade min luva på sitt huvud,så gick vi runt den rasten.

Vicky hitta en fager mössa!

Nayeli skulle hjälpa mig headbanga.

Vicky går verkligen in för det!haha...


Nayeli goes mössprovning!








Har massa fler bilder när Nayeli provar mössor men orkar inte lägga upp dom :).

ALDRIG MER!!!!!!!!!!!

Jag ska aldrig någonsin vara med på skolfotot igen!Och det menar jag verkligen. Jag blev sämre än förra året och då blev jag riktigt dålig. Jag vill inte ens tänka på att hela skolan får hem skolkatalogen.
Tröjan jag hade på mig kommer nog aldrig mer användas efter ha sett hur bred jag såg ut i den.
Pappa blev sur när jag börja hoppa på kortet med skorna på eftersom han tyckte jag blev bra, men det säger ju han bara för att han måste vilken förälder skulle säga "Nae det här kortet blev väl inte så bra...".Men jag vill verkligen inte ha kortet iaf.


Mot skolan och vidare!

Lite morgonhumor...

Ska snart gå till skolan fast först möta Olivia på slussen.
Jusste när jag vakna imorse typ vid halv 7,så var det jättemörkt.Mamma sa att det kommer bli ljusare då blev jag sur.För jag älskar mörkret.

Aja lite onödig info från en väldigt trött men speedad Gabby.

Min tand är lös!

äHeeej alla små nördar!

Sitter och nördar lite farmville, trodde verkligen inte att det va så beroende framkallande men det är det faktiskt.

Skolan var okej.På lunchrasten så var vi i the english shop och så gick jag och Nayeli för att kolla om Vicky,AmandaW,Olivia och Sassa märkte att vi gick ifrån dom.
Vi hann åka 11 ggr i rulltrappan upp och ner innan de kom.
Sen så hade jag köpt lakrits,självklart var en sjukt hård så när jag bet knaka det till.Och nu är den lös.Mamma vill egentligen att jag ska till tandläkaren imorgon men det vill inte jag så det blir någon gång i nästa vecka istället.
Sen på engelskan  hade vi Maria istället och jag ogillar verkligen henne,jag fick inte läsa med boken stående ne då skulle jag lägga ner den och läsa som alla andra.
Vi sluta ju tidigt idag så efter skolan så gick Jag,Nayeli,Olivia och Vicky till Subway för Nayeli skulle äta.Vi flumma lite,Vicky hade ett otroligt vackert skratt haha.
Sen så satte Vicky en lapp från hennes sko på min arm sen satte jag den i pannan.Men den glömde jag bort men kom på att jag hade den typ när jag redan var hemma,men det är inget jag kan göra åt saken nu direkt .

Pure hotness!

Nämen hej!


Jag äääääälskar biologi!

Hahah måste bara visa hur min broder såg ut på sitt klassfoto ibland är han bara för skön!


You know,But I don't.

Tjaaaa

Ja,e fett trött dagen gick segt(tyckte jag iaf).Börja med dubbelmatte som inte gjorde det hela bättre.Sen på spanskan fick vi tillbaka proven G+,blev rätt nöjd trots allt trodde att det skulle gå sämre.
På lunchrasten så sjöng vi lite till Fairytale,fick inga pengar men vi va ju grymma? så jag fattar inte riktigt varför vi fick.
Jusste fick biologi provet tillbaka idag med,G+ på den med vilket är rätt bra för att inte ha pluggat eller ens läst igenom allt.
Sista lektionen på onsdagar är en av mina favorit lektioner,svenska fast med halvklass.Asså jag fattar inte varför men det är då som jag blir så flummig.Hade en hemköprabattgrej i pannan som någon hade satt där antingen typ Olivia eller Vicky kommer inte ihåg.Sen skulle Olivia locka mitt hår med en penna,så den hade jag också.
Sen när Sabina hade haft sitt musikföredrag om The Script så hade hon inte musik så jag erbjöd mig att sjunga men det fick jag aldrig göra -.-.

Jusste det var väl ingen som missa att det snöa imorse,det måste ju verkligen vart helt borta ;).

Ingen rättvisa alls,Ser sjukt tjock ut .Och Vicky tyckte hon sågbredbent ut.Btw,Carls jacka över.

Julkort nästa!! höhö.


Tik Tok


Dör snart

Heeej.
Dagen var helt okej (som vanligt alltså).Haha förutom att jag suger på gympa,nyhet?Men va faktiskt med på lite,seriöst jag gillar inte att skämma ut mig,vilket jag skulle göra om jag ska hoppa över en plint.
Jusste sen har jag inte kunnat läsa eller öppna sms,ta bilder,lyssna på musik på min mobil för den har minnesbrist och laggar ständigt.Och när jag försökte radera så funka inte det heller,men nu tror jag att det börjar funka.
Efter skolan gick jag direkt hem höll på att blåsa bort,nej men snubbla på mina egna fötter för det blåste så hårt.
Nu måste jag fortsätta med mina roliga matteläxor sen blir det FRIDA och tv,bästa programmen ikväll ju.

Blir inga bilder eftersom min kära mobil är cp.


Studie dag.

Hello, Har varit ledig idag då för det va studiedag (?).

Vicky kom igår vid Tio-tiden vi kolla på 17 again jag somna hehe.Sen vakna precis vid slutet ochblev lite speedad vi chatta med en ful person haha.
Imorse vakna vi och låg kvar i sängen och lyssna på låtar för att sen gå upp och se på barnprogram,som var väldigt underhållande."Muuu Bäää Dubbelkvack Dubbelkvack om du har fått en svacka",hehe.
Vid ett skulle jag åka hem till Nayeli som bor i trångsund.Vicky vänta med mig på perrongen och så kom vår favorit låt "Do you wanna be my fjortisboy" ,hahahahah.
Hos Nayeli åt vi lunch jag nörda lite farmville och så chatta vi med några vilket va rätt kul.Vi spela buzz också först försökte vi på polska men det gick inte vidare bra.´Våra gubbar hade de bästa namnen ,Jascurtu och Unrrix.
Sjöng lite singstar gjorde vi oxå och nej det var verkligen inte falskt.
Åkte hem vid halv sju tror jag.Och sen när jag stod vid t-centralen för att ta t-banan så ringde pappa och jag drog ut mina hörlurar o mitt pärlörhänge flög av .Och pärlan flög igenom ett killgäng så det var lite pinsamt men men.Nu ska jag se svenska hollywood fruar :D.

Och om texten ser annorlunda ut vet jag inte vad som har hänt :P


Ibland tror jag att jag är adopterad.

Seriöst?
Jag vet ju att jag inte är det,men ibland känns det inte som att jag passar in,att mamma o pappa bara bryr sig om Freddan.Bara för att han är värsta ängeln. När alla skriker på varandra önskar jag att jag inte tillhörde min egen familj.Alla är verkligen jobbiga,jag lovar ingen vill nog ha mitt liv.Min familj e hemsk att va ibland.Ibland kan dom va underbara,men då menar jag ibland!Den enda som alltid är glad det är Ella :).

Det regnar här i stockholm.



Kom precis hem var med Nanna och Vicky.Vicky skulle på träninge efter ett tag men hon kanske kommer hit efter den och njuter av vära patetiska liv,haha nej skoja bara.
Jag o Nanna gick till Gallerian där killen på typ muffinstället va segare än sega killen på esoresso house,hur fan e det möjligt?.
Ja,när Nanna gick börja det spöregna och jag hade inte tillräckligt med pengar till att ringa någon och inga nycklar plus att familjen inte va hemma.
Hade ingenstans att ta vägen så jag gick runt i gamla stan.Gick förbi storkyrko,det va faktiskt rätt skönt att bara gå runt och tänka.Efter ett tag börja jag gråta men det var ju ingen som såg eftersom det regna så mycket och nästan ingen var ute.Gick runt i nästan 45 min. När mamma o pappa kom brydde de sig inte att jag va dygnsur och hosta jätte mycket eftersom det fortfarande är sura över hur jag va imorse.
Just nu har jag bytt om till tjocka tights,stor college tröja,tjocka strumpor,mössa,halsduk och morgonrock +filt.Vad? jag fryser ju :P

Godnatt.

Ska inte sova men ska stänga av datorn! underhåll mig med sms,tack!


Hett på hög nivå,you know ;)!

Grattis till Lillebroder!

Freddan fyller somsagt 11 år idag.Ska snart ut o köpa present eftersom jag är lite efterbliven och inte har hunnit köpa present än.
Det blir antingen en tröja eller keps får se.


HETARE SYSKON FÅR MAN LETA EFTER LÄNGE!

Idol

Precis kollat på idol.Freddan sover i soffan han e helt slu typ eftersom han hade "kalas" idag på internet cafet inferno.
Ska snart kolla på Fast and Furious me love that movies :D

Die Hard

Me like Die Hard,det är säker bara jag som älskar alla filmernaSå jag blev överlycklig när jag zappade och hitta Die Hard på typ Canal+blabla...
Myyyyyyyyyyyyyyys höhöh.

YIPPEE KI YAY MOTHER FUCKER!!!


HataHataHata



Jag hatar den reklam så jävla mycket seriöst! "Va med på den roliga chatten" Joo det verkar ju nästan för kul.
"Börja spela NUUUUU" hahaha okej jag är lite konstig men ändå :P

Jag är smart.

Hellu.

Hade kemi-provet idag,känns bra att ha det gjort.Det gick väldigt bra och nej jag är inte chockad eftersom jag är värst kemisten.

Jusste på träslöjden imorse stog jag helt inne i mitt jobb(säger vi).Och så såg jag någon vinka i det ena fönstret men hann inte se vem det va,men sen när personen kom till det andra såg jag att det va erik vår kompis! haha han får namnet erik vår kompis!det är rätt kul att säga.Jaa jag är lättorad som få.
Efter skolan gick Jag,Olivia och Vicky till Donken,shiiiieeet fanta exotic är lätt min favooläsk just nu.
Nayeli fick boken Ägget med sin happy meal,hon tänkte ge den till sin kusin.
Men sen såg vi att Mattias och Danny från emd kom in på donken så Nayeli fråga om de kunde signa barnboken.Haha jag vet fortfarande inte om hon ska ge boken till sin kusin eller behålla den,jag är ovetande i stunden :).


(Vicky o Olivia) Orkar inte lägga upp m

Min konstiga bussdröm!

Hej,jag måste bara berätta om min konstiga dröm inatt.

Kolla jag satt på bussen någonstans typ uppåt i landet eller i skåne (svårt att komma ihåg).
Och så satt det en man som va rakad och hade välknäppt skjorta på den platsen precis bakom chauffören med ansiktet ut mot bussen.Jag satt alltså närmast honom.
Och där bak i bussen satt massor men ingen satt brevid varandra.Matilda o Stoffe från malta satt oxå där.
Jusste den där mannen hade en stor väska och efter ett tag så börja han öppna den.
Jag kommer ihåg att jag tänkte "Kommer jag verkligen dö nu eller?".Och så skrek mannen "Här är min leksak" Och så tog han fram värsta k-pisten ur väskan.Och så sa han "Vem ska dö först" och så stirra han på mig,då böjde jag mig fram och viska att han skulle ta henne där bak, jag tror hon heter Sara.
Chauffören fortsatte att köra för han tänkte att han skulle stanna på ett ställe där det människor.Och när vi stanna var gubben borta,som han inte ens hade funnits utan nu sprang två tjejer runt med kniv och jaga alla på bussen.
Sen träffa jag min lillasyster (jag som inte ens har någon).
Sen vakna jag och kunde inte somna om.Jag vet,annorlunda på hög nivå :S

Schoolfoto

Hehe.

Heej fick våra porträttbilder i dag i skolan,jag trodde de skulle bli hemskickade? men aja. Såg ut som en man ,mina axlar va uppe vid öronen o jag var jätteröd och ja helt enkelt ful.Men jag skyller det på Jimmy o Hugo som stressa en när de stog o kolla när man tog fotot.
Men ändå blev årets foto mycket bättre än förra året.Så tänk hur jävligt förra årets va?Kan lägga in bilderna sen men just nu sitter jag vid broders dator.
Fast jag vill ha skolkatalogen snart :),asså shit jag bara älskar skolkataloger *nörd*.


Ehm inte jag,Sassa o Vicky.

En ful jävel,Olivia o Vicky :).

Flickan som bajsa i skogen.

Jaa,det va Nanna som ville att jag skulle ha den rubriken.Eftersom hennes Verision av Flickan som lekte med elden är Flickan som bajsa i skogen.

Dagen har varit okej,har bara varit omåttligt trött.
På gympan var jag och Nayeli nästan för grymma på innebandy,Nayeli bara råka släppa in några mål o jag spela gitarr med min klubba.Tills Ulf sa till oss att vi skulle va mer aktiva.
Gjorde nutids orienteringen idag oxå,kände mig lite smart...eller inte.
Sen skulle jag till tandläkaren och jag hatar verkligen när man typ ska "checka in" så min pappa gjorde det.O hon som satt där kolla på honom och höjde ögonbrynen.Eftersom han hade sagt att det va Gabriella o sen kom jag o ställde mig bakom honom o då fatta hon,haha trög personal.
Jusste min tandläkare trodde jag va 17.Herregud lixom17!!Jag är 13 så gammla ser jag väl ändå inte ut eller?.
Sen gick jag tillbaka till skolan när alla hade slutat o Nanna o Linn kom också o vi gick hem till Sassa o hade trevligt.Jag är typ den enda som hatar te ,ja jag e annorlunda.Live with it!






                                                            

Seriöst bästa kvällen.

Ikväll är det både Ugly Betty och Desperate Housewives.Seriöst kan det bli bättre,jag älskar verkligen tisdags kvällar det gjorde jag förra året oxå,eftersom det va samma program som det är nu. :D


Och ja,Nanna din rubrik till nästa inlägg kommer snart antingen ikväll imorgon det första jag gör ;).

Kemist Javisst! haha...

*Dålig humor*

Sitter o pluggar kemi för att bevisa Hugo genom att få bra betyg,eftersom han bara trodde jag hade tur...


Gabby goes Kemipro. Haha fattar ni?
Vilken humor asså.


Jag älskar hösten!

Hej!

Asså seriöst jag verkligen rå älskar hösten.Sätta på sig mysiga kläder och kolla på en film när det regnar ute?
Åh vad jag älskar den,sen brukar ju alla typ bli deppiga på hösten eller är det på våren? aja.Jag blir glad av hösten idag när jag kom hem från utförsäljningen tyckte ja till och med om att plugga.Så jag hoppa runt med ett stort leénde :D.¨
Jag har faktiskt börjat gilla mitt liv jag kommer lixom ihåg i 6:an,allt var verkligen skit kände mig splittrad.Och grät minst en gång per dag,men så är det verkligen inte längre.I 6:an trodde jag att jag alltid skulle va så deppig o inte skulle komma över det.
Men det gjorde och nu är jag glad :D.

Hahaha sjukt inlägg kanske...




Förra hösten på MO.Jag kommer ihåg den kvällen :).Synd att han blivit sjuk i huvudet eftersom han va jävligt kul att va me .

MIN MAN SKA HETA VILMUR!

Jag vet att jag har sagt att jag inte ska gifta mig eller skaffa barn.Men jag kan göra ett undantag för någon som heter Vilmur,kolla på facebook om det ens fanns människor som hette Vilmur,vilket det inte fanns.:S.Jag kommer inte leta men om ödet vill att jag ska gifta mig hittar Vilmur mig.

Gabby <3 Vilmur?

Visst låter det som en bra idé?Klart det gör alla mina idéer är genialiska...

Shoppat lite.



Jusste det är min nya gröna matta under ;)


Oasis-Wonderwall



Så sjukt grym.

I min egna värld

Tjaaa

Sitter här i min egna värld,om ni inte redan förstått det ;).
Lyssnar lite på grym musik.Dom senaste dagarna har jag knarkat oasis,just nu e det justin bieber som gäller.Men youtube suger att lyssna på musik på men eftersom min morfar har typ blockat alla andra sidor har jag inget val.

Jusste visst var det konstigt att camilla gick vidare? och inte Jon? men aja mina favoriter,Tove,Rahbi o Calle gick iaf vidare :).
Sover nog i Freddans säng i natt den är så grymt skön plus att det är jävligt kallt i mitt rum :P


Mattor is the thing that turns me on.

Vi ägde på chokladbollar.

Kom hem för en stund har vart på ikea med moder,köpte lite saker(visar sen).

Dagen har varit precis som alla andra förutom att jag o Nayeli lyckades med att uinte va helt misslyckade idag eftersom vi är värsta smarta eller som hugo säger att vi hade tur,neeeeeej vi är bara riktigt smarta :).
På elevensval,hemkunskap gjorde vi chokladbollar jag,vicky,nayeli o amanda gjorde med GA i 9:an haha.Jag tror inte att han uppskatta oss så mycket,men det borde han ha gjort:P.
Ja men efter skolan mötte jag mamma o åkte till ikea,jag älskar att va där,e det bara jag eller?







Såhär slutar man skolveckan med linnet liiite för högt uppe ;)

Outfit

 
Har krympt bilden om någon undrar.
Blått/Gul randigt linne-Only
Vitt linne(under)-Gina
Tights med dragkedja-H&M
Halsduk-Zara
Väska-Ceannis

Jusste koftan e från BikBok :P

No tålamod

Hej

Sluta för typ en timma sen.
Dagen va okej precis som alla andra dagar den här veckan har varit men aja.På bilden satt jag o Nayeli vid ett eget bord,det är mycket skönare att bara typ sitta 2 eller helt ensam,e det bara? det är säkert bara jag som tycker det är skönt att sitta ensam ibland.
Vi satt iaf o sjöng lite.Jag hade sönder en sån där stor pennvässare lyckad som man är.Nayeli ska skapat ett album med massa av våra misslyckheter.
Ännu en gång jag hatar att ha lektioner i NO-salen,varför måste jag sitta brevid honom ? uhhhg.
På engelskan skulle jag,Vicky o Olivia ha föredrag o vi döpte oss själva till the cows,ballt namn va?Vi skratta bara liiiiiiite.
Jag gick hem direkt idag för jag tänkte göra min labbrapport som jag måste göra men jag orkar verkligen inte,har inge tålamod,ger bara upp.

RSS 2.0